Akşehir'de "Bir Yer Bir Nesne Bir Fiil" oyunu sahnelendi

Akşehir'de "Bir Yer Bir Nesne Bir Fiil" oyunu sahnelendi

59. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenliği kapsamında Akşehir ilçesinde, "Bir Yer Bir Nesne Bir Fiil" isimli tiyatro oyunu sahnelendi.Akşehir...

 59. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenliği kapsamında Akşehir ilçesinde, "Bir Yer Bir Nesne Bir Fiil" isimli tiyatro oyunu sahnelendi.

Akşehir Kültür Merkezi’nde ücretsiz olarak seyirciyle buluşan tiyatroya, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, Akşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İbrahim Öncel ve çok sayıda izleyici izledi.

Evli bir çiftin, evliliklerine nokta koyacakları o vakitlerde umulmadık bir misafir ile karşılaşmaları talihsiz bir olay neticesinde başını belaya sokan şahsın can havliyle evine girmek zorunda kalması, bu olay karşısında heyecana kapılan çiftin, evlilik hayatlarını unutarak canlarının derdine düşmelerini anlatan trajikomik hikayeyi konu alan oyunda bazen kahkahalar atarken, bazen de hüzünlü duygular yaşandı.

Oyun sonunda tiyatro grubunu tebrik eden Başkan Akkaya, tiyatro grubu adına oyunun yönetmeni ve oyuncusu Hakan Bilgin’e bir plaket takdim ederek, böylesine güzel bir oyunu Akşehir’de sergiledikleri için teşekkür etti.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :