Akşehir Belediyespor - Şuhut Belediye Hisarspor dostluk maçı

Akşehir Belediyespor - Şuhut Belediye Hisarspor dostluk maçı

KONYA (AA) - Akşehir ilçesinde Akşehir Belediyespor ile Şuhut Belediye Hisarspor arasında oynanan dostluk maçını, ev sahibi ekip kazandı.Akşehir Onur Günü...

KONYA (AA) - Akşehir ilçesinde Akşehir Belediyespor ile Şuhut Belediye Hisarspor arasında oynanan dostluk maçını, ev sahibi ekip kazandı.

Akşehir Onur Günü etkinlikleri çerçevesinde Akşehir Nasreddin Hoca Stadyumu’nda oynanan müsabakayı ev sahibi ekip, ilk yarıda bulduğu golle 1-0 kazandı.

Maç sonrası açıklamalarda bulunan Akşehir Spor Teknik Direktörü Mehmet Tayfun Türkmen, Ulu Önder Atatürk’ün Büyük Taarruz öncesi savaş planlarını görüşebilmek ve komutanları bir araya toplayabilmek amacıyla Batı Cephesi Karargahı olan Akşehir’de bir futbol maçı düzenlediğini söyledi.

Bu tarihi futbol maçını hatırlamak ve hatırlatmak için bir dostluk maçı oynadıklarını ifade eden Türkmen, şunları kaydetti:

"Onur Günümüzde Şuhut takımını ağırlamak etkinliklerimize anlam kattı. Bu uğurda bizlere bu güzel vatanımızı hediye etmek için canlarını feda eden o şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Onların sayesinde bu topraklarda iki takım olarak futbol müsabakası yapıyoruz. Herkese teşekkür ediyorum."

Maçı Akşehir Kaymakamı Yalçın Sezgin, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, Şuhut Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Şahin, kulüp başkanları, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş izledi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :