Akşehir Belediyesinden Atakent Mahallesi'ne park

Akşehir Belediyesinden Atakent Mahallesi'ne park

KONYA (AA) - Akşehir Belediyesi, Atakent Mahallesi'nde park yaptırdı. Büyükşehir Belediyesi Yasası ile Akşehir’in mahallesi haline gelen eski köy ve beldeler...

KONYA (AA) - Akşehir Belediyesi, Atakent Mahallesi'nde park yaptırdı.

Büyükşehir Belediyesi Yasası ile Akşehir’in mahallesi haline gelen eski köy ve beldeler arasında yer alan Atakent Mahallesi, belediyenin hayata geçirdiği hizmetle parka kavuştu.

Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, park alanında, Belediye Meclis Üyesi Mustafa Zeybek, Atakent Mahallesi Muhtarı Abdurrahman Leblebi ve Belediye Koordinatörü Ahmet Çakar ile incelemeler yaptı.

Park yapılan alanda daha önce küçük dükkanların olduğunu, gelen talep üzerine buradaki dükkanları yeni yaptıkları dükkanlara taşıyıp bu alana park yaptıklarını belirten Akkaya, şunları söyledi:

"Her mahalleye bir park yapımı noktasında Konya Büyükşehir Belediyemizle birlikte birçok yerde çalışmalar yaptık. Bir kısmını Akşehir Belediyesi olarak bir kısmını da Konya Büyükşehir Belediyemizle birlikte yaptık. Dükkanlarımızı buradan kaldırdıktan sonra sebze halinin bulunduğu yere dört yeni dükkan yaptık. Buradaki faaliyet gösteren esnaflarımızı da yeni yaptığımız işyerlerine taşıdık. Bu alanımızı da güzel bir park yapalım ki, Camiye yakın bu alanın Atakent mahallemizin merkezi bir konumu olduğu için gelen hemşerilerimiz burada ferahlasın istedik."

Akşehir Belediye Meclis Üyesi Mustafa Zeybek ise Atakent’e böyle güzel bir park yapılmasından dolayı mutluluk duyduğunu ifade etti.

Atakent Mahallesi Muhtarı Abdurrahman Leblebi de bu güzel hizmet dolayısıyla Belediye Başkanı Akkaya'ya çok teşekkür ettiğini dile getirerek, "Mahallemizin merkezinde olan iş yerlerimize gerçekten hiç yakışmıyordu. Esnaf arkadaşlarımızın iş yerlerini yeni yapılan alana taşıdık. Ardından Mahallemize yakışır bir şekilde vatandaşlarımızın oturabileceği, dinlenebileceği, ferahlayabileceği bir ortam kazandırıldı." dedi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :