Aksaray OSB'nin büyüklüğü bin 300 hektara ulaştı

Aksaray OSB'nin büyüklüğü bin 300 hektara ulaştı

AKSARAY (AA) - Aksaray Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müteşebbis Heyeti toplantısı Vali Aykut Pekmez başkanlığında yapıldı.Vali Pekmez, OSB Bölge Müdürlüğündeki...

AKSARAY (AA) - Aksaray Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müteşebbis Heyeti toplantısı Vali Aykut Pekmez başkanlığında yapıldı.

Vali Pekmez, OSB Bölge Müdürlüğündeki toplantıda OSB'nin daha iyi imkanlara kavuşması için hep beraber gayret göstereceklerini söyledi.

Yeni 500 hektarlık genişleme alanının resmen OSB alanına dahil edildiğini belirten Vali Pekmez, "OSB'ye ek olarak verilen 500 hektarlık yeni alanın elektrik, su, kanalizasyon ve diğer alt yapı çalışmaları ile parselasyon çalışmalarının tamamlanmasının ardından yeni tahsisleri yapmaya başlayacağız. Aksaray OSB'yi daha da geliştirmek için daha çok yatırım ve istihdam sağlamak için hep beraber çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

OSB Bölge Müdür Vekili Ayhan Ermiş de Vali Pekmez ve müteşebbis heyete bilgi verirken, OSB'DE üretime geçen fabrika sayısının 200'e, toplam istihdam sayısının ise 10 bin 600 kişiye ulaştığını kaydetti.

Müteşebbis heyeti toplantısında 2016 yılı faaliyet raporu, denetim kurulu raporu ve yeminli mali müşavir raporu görüşülerek ibra edildi.

Toplantıya Müteşebbis Heyeti Başkan Vekili Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş, Müteşebbis üyeleri Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ ile işadamları katıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :