Aksakal, Konya’ya geliyor

Aksakal, Konya’ya geliyor

Demokratik Sol Parti(DSP)nin 13 Aralık 2015 tarihinde gerçekleştirilen Olağanüstü Genel kurultayında Genel Başkanlığa seçilen Önder Aksakal, gezi ve incelemelerde bulunan üzere Konya’ya gelecek.

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal’ın Konya ziyaretiyle ilgili açıklamada bulanan DSP Konya İl Başkanı Veli Karademir “ İnsanını öteleştirmeyen bir siyaset ve Atatürk’ün çağdaş medeniyetler hedefine kilitlenmiş tam bağımsız Türkiye idealiyle, Demokratik Sol Parti(DSP) yi yeniden iktidar yapmak üzere yola çıkan genel Başkanımız Önder Aksakal, 12–13 Şubat 2016 tarihlerinde Konyamıza gezi ve incelemelerde bulunmak üzere gelecek.

Genel Başkanı 12 Şubat 2016 Cuma günü Konya Valisi Muammer Erol, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’i, Konya Gazeteciler Cemiyeti, Şehit Aileleri Derneği ve basın konseyi ziyaret edecek.

13 Şubat 2016 Cumartesi günü ise Mevlana Müzesi ziyaretinin ardından Türkiye gündemi ve Konya gündemini değerlendireceği bir basın toplantısı gerçekleştirecek. Bera Otel’de düzenlenecek basın toplantısının ardından Demokratik Sol Parti(DSP) Merkez Yürütme Kurulu toplantısı gerçekleştirilecek.

Genel Başkan Önder Aksakal’ın yanı sıra DSP Parti Merkez yürütme kurulu üyeleri ile eski Adalet Bakanı Sami Türk’ünde katılması bekleniyor.”dedi.