Akören’de İmam Hatip Ortaokulu ve Camisi hizmete açıldı

Akören’de İmam Hatip Ortaokulu ve Camisi hizmete açıldı

Akören İmam Hatip Okulu Yaptırma ve Yaşatma derneği tarafından 2014 yılında temeli atılan, Ortaokul, Kız Yurdu, Cami, Şadırvan ve diğer müştemilat yoğun bir katılım eşliğinde dualarla hizmete açıldı.

Akören  İmam Hatip Okulu ve Yurdu Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından 2014 yılında temeli atılan; Akören Şehit Ömer Halis Özcengiz İmam Hatip Ortaokulu, Ali Bakan  Kız Yurdu  ve Fatma Hatun Uysal Camii ve Şadırvanı dualarla hizmete açıldı.   Açılışa, Refah Partisi Eski Milletvekili Abdullah Gencer,  Konya Vali Yardımcısı Mehmet Aydın, Akören Kaymakamı, Antalya Muratpaşa Müftüsü, Akören Müftüsü, Konya İl Milli Eğitim Müdür yardımcıları, Akören Belediye Başkanı, Akörenli vatandaşlar katıldı. Açılış, Cuma namazına müteakiben, Konya pilavı ikram edilmesi sureti ile dualar eşliğinde yapıldı.

akoren’de-imam-hatip-ortaokulu-ve-camisi--(3).jpg

UYSAL: HAYIRLI UĞURLU OLSUN

 

Akören İmam Hatip Ortaokulu uygulama camisini yaptıran hayırsever işadamı Mustafa Uysal; Akören İmam Hatip Okulu ve yurdu yaptırma ve yaşatma derneği kurulduğu tarihten itibaren dernek yönetiminde bulunuyorum.  Ömrümün sonuna kadar da dernek yönetiminde bulunmayı düşünüyorum. Dernek yönetimi tarafından 2014 yılında,  Akören İmam Hatip Ortaokulu uygulama camisi yapımı konusunda bir talepte bulundular. Ben de bu talebi hiç düşünmeden  rahmetli annem Fatma Hatun Uysal adına hemen kabul ettim. Dernek yönetimi tarafından  tarafıma tevdi edilen bu plaket benim için çok değerlidir. Ömrümün sonuna kadar bu plaketi saklayacağım. Bugün bu mübarek günde bizleri yalnız bırakmayan tüm yetkili ve dostlarımıza teşekkür ederim, şeklinde konuştu.

akoren’de-imam-hatip-ortaokulu-ve-camisi--(5).jpg

Etiketler :