Akören Belediyesi KYK öğrencilerini Sevindirdi

Akören Belediyesi KYK öğrencilerini Sevindirdi

Kredi ve Yurtlar Kurumu Akören Yurdunda Kalan öğrencilerin Kullanımı için Akören Belediyesi tarafından yaptırılan Halı Sahanın kullanıma açılış programı icra edildi

Düzenlenen programa, Akören Kaymakamı İhsan Maskar, Belediye Başkanı Ekrem Tulukcu, AK Parti İlçe Başkanı Müzeyyen Çetinkaya, ve İlçede bulunan çok sayıda daire amirinin katılımı ile gerçekleşti.

Açılış töreninde İlçe Kaymakamı İhsan Maskar konuşmasında; yapılan bu sahanın gençlik için çok önemli olduğunu,  söyleyerek fizik ve ruhsal gelişimlerine önemli katkılar sunacağını ve Belediye Başkanına Teşekkürlerini Belirtti.

Akören Belediye Başkanı Ekrem Tulukcu ise konuşmasında, yarınlarımız olan gençler için her türlü hizmete var olduklarını, gençlerimizin devletin bu imkanlarına karşılık yaşadığı yerlere değer katmaları gerektiğini, vatanına ve milletine karşı sorumlu bireyler olmaları, tesise sahip çıkılması gerektiğini ayrıca ilçe içerisinde yapılan yeni tesislerin de yoğun şekilde gençlerin kullanımı için yapıldığını ve bu organizasyondan dolayı KYK Yurt Müdürü Murat Şahin’e Teşekkür etti.

Yurt Müdürü Murat Şahin Konuşmalarında;  hedeflerinin; milli-manevi değerlerle birlikte evrensel değerleri de özümsemek olduğunu belirtti.  Şahin konuşmasının devamında Kaymakam Maksar’a, Tulukçu’ya ve teşekkür etti. Şahin son belediye başkanı Tulukçu’ya teşekkür plaketi takdim etti. Daha sonra halı sahanın açılışı için sahaya geçilerek Kaymakam, Belediye Başkanı, İlçe Başkanı ve Yurt Müdürü tarafından açılış kurdelesi kesilip saha içerisinde hazırlanan kokteyl masalarına geçilerek çeşitli ikramlarda bulunuldu. Kokteylin ardından son olarak Kaymakam, Belediye Başkanı ve diğer Daire Amirleri tarafından penaltı atışları yapıldı. Tüm misafirler programın gerçekleştirilmesinden dolayı memnun olduklarını dile getirdi ve toplu fotoğraf çekimiyle program son buldu.

Servet R. Çolak – Memleket

resim6549.JPG

akoren-belediyesi-kyk-ogrencilerini--(3)-001.jpg

akoren-belediyesi-kyk-ogrencilerini--(4)-001.jpg

akoren-belediyesi-kyk-ogrencilerini--(5).jpg

resim64-003.JPG