Akköşe Yapı'ya İki Ödül Birden

Akköşe Yapı'ya İki Ödül Birden

Akköşe Yapı, Konya’da verdiği üstün hizmetlerden dolayı yapı malzemeleri devi Vitra tarafından En Fazla Pazarlama Yatırımı Yapan Satış Noktası ve Teşhir ve Hizmet Denetimleri İkincilik alanında ödül aldı.

1999 yılında kurulmuş olan Akköşe Yapı sektörde kaliteyi, hizmeti ve müşteri memnuniyetini sunarak alanında öncü olmayı başardı. Son yıllarda gelişen inşaat sektörüne ayak uydurarak kendini yenileyen Akköşe Yapı, Vitra ailesine katılarak başarısını taçlandırdı. Geçtiğimiz yıl Büsan Sanayi’deki 1.250 metrekarelik show room ile müşterilerine bol seçenek ve çok sayıda ürün hizmeti yapmayı başaran Akköşe Yapı, Vitra Yapı tarafından iki ödüle layık görüldü.  1.250 m2 show room içerisinde 23 canlı teşhir mekânı, Vitra, Artema ve Vitra Karo ürün çeşitliliği ile Konya ve diğer iller arasında adından söz ettirmiş, kısa sürede bayi ve şantiye yelpazesini geliştirmiş olup Konya’da örnek olabilecek bir mağaza kazandırdı. Geçtiğimiz hafta Vitra tarafından İstanbul’da yapılan ödül töreninde Akköşe Yapı show room mağazasının ilk yılında En Fazla Pazarlama Yatırımı Yapan Satış Noktası birinciliği ve Teşhir ve Hizmet Denetimleri İkinciliği ödülünü almaya hak kazandı. Türkiye ve Avrupa’daki tüm Vitra Ana Bayilerinin katıldığı ödül töreninde Akköşe Yapı, diğer mağazalara da örnek olmayı başardı. Ödül gecesinde konuşan Akköşe Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Ukdem, “Başta Vitra Ailesine, Ekip Arkadaşlarıma, Değerli müşterilerimize ve emeği geçen herkese gönülden teşekkür ederiz,  Birlikte daha güzel  ve başarılarla dolu günlere” şekline konuştu.
19 YILDIR KALİTELİ HİZMET 
Konya’nın önde gelen yapı malzemeleri satışı yapan Akköşe Yapı hizmetlerini ve kalitesini yükseltmeye davam ediyor. Vitra yapı ürünlerin Konya Ana Bayiliği de yapan Akköşe Yapı son zamanlarda yaptığı büyük hizmetlerle takdir toplamaya devam ediyor. Son olarak Büsan Sanayi’de açtığı 750 metrekarelik show room içerisinde birbirinden kaliteli ve güzel ürünleriyle Konyalıları hizmet vermeye devam ediyor. Akköşe Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Ukdem, Akköşe Yapının yeni mağazasının Ülkeye ve Konya’ya örnek olacağını ifade ederek sözlerine şu şekilde devam etti; “1999 yılında kurulmuş olan Akköşe Yapı sektöründe daima kalite ve hizmeti kendine ilke edinmiştir. Son yıllarda gelişen İnşaat sektörüne ayak uydurarak kendini yenileyen Akköşe Yapı, 19. Yılında Vitra ailesine katılarak bu başarısını taçlandırmıştır. Kısa sürede bayi ve şantiye yelpazesini geliştirmiş olup Konya’mıza örnek olacak bir mağaza kazandırmıştır. Bu kazanımlarda daima yanımızda olan Vitra ailesine, değerli dostlarımıza, müşterilerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Umut ediyorum ki bu birlikteliğimiz ülkemize ve Konya’mıza değer katacaktır” dedi. 

 

akkose-yapi1.jpg

akkose-yapi2.jpg