Akkiseliler Altunyaldız’ı bağrına bastı

Akkiseliler Altunyaldız’ı bağrına bastı

AK Parti Konya Milletvekili adayı Ziya Altunyaldız, Akkise Yardımlaşma Derneğini ziyaret etti. Makam ve mevkinin gelip geçici olduğunu bilerek hizmet edeceğini ifade eden Altunyaldız, akkiselilerin de tam desteğini aldı

AK Parti Konya Milletvekili adayı Ziya Altunyaldız, Akkise Yardımlaşma Derneğini ziyaret etti. Ziyarete Ahırlı Belediye Başkanı İsa Akgül, AK Parti Ahırlı İlçe Başkanı Ercan Altıntaş, Dernek Başkanı Vehbi Özalp, Konya Pazarcılar Odası Başkanı Tahsin Öz, Akkise Gazetesi imtiyaz Sahibi Mehmet Akgün, Dernek yönetimi ve iş adamları katıldı. Ziyarette konuşan Ahırlı Belediye Başkanı İsa Akgül ve Dernek Başkanı Vehbi Özalp, birlik beraberlik mesajı vererek, bölge adayı Ziya Altunyaldız’a ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’na tam destek verdiklerini açıkladılar.

 

Akkiselilerle bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden AK Parti Konya Milletvekili adayı Ziya Altunyaldız, yıllardır devlete hizmet ettiğini ifade ederek, “Yıllardır devlet kadrolarında sürdürdüğüm görevlerimde makam ve mevkinin gelip geçici olduğu inancını hiç kaybetmedim. Önemli olan bulunduğun makamlara bir şeyler kazandırabilmektir. Bizlerde bu dava yolunda adımımızı attık. Aynı çizgimiz ve duruşumuzla devletimiz ve milletimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Sizlerin desteği oldukça bizlerin sırtı yere gelmez” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından hatıra fotoğrafı çektirildi.