AKINSOFT'tan geleneksel iftar yemeğinde robot fabrikası müjdesi

AKINSOFT'tan geleneksel iftar yemeğinde robot fabrikası müjdesi

Akınsoft çalışanları ve çözüm ortakları Geleneksel 20. iftar yemeğinde bir araya geldi.

Her yıl geleneksel hale getirdiği iftar organizasyonlarını bu yılda çalışanlarının ve Çözüm Ortaklarının yoğun katılımıyla gerçekleştiren AKINSOFT, paylaşmanın, bereketin, hoşgörünün ve huzurun simgesi olan Ramazan Ayı'nda geniş bir aile olmanın mutluluğunu bir kez daha yaşadı.
Bu sene 20. yılını kutlayan AKINSOFT, 20. İftar Organizasyonu'nu Cadde Meram Cafe & Robotik Uygulama Merkezi'nde AKINSOFT Konya ili Çözüm Ortakları ve Konya Plaza Çalışanlarının katılımıyla gerçekleştirdi. İl dışında olması sebebiyle iftar organizasyonuna katılamayan AKINSOFT Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Özgür Akın da telgraf çekerek AKINSOFT Ailesine sevgi ve selamlarını iletti. Bu güzel gecede AKINSOFT İnsan Kaynakları Müdürü Hasan Bozyiğit de kısa bir konuşma yaptı. Bozyiğit, konuşmasında güzel bir de müjdeli haber vererek, AKINSOFT 2015 vizyonlarından biri olan Robot Fabrikasının temelini önümüzdeki aylarda atacaklarını duyurdu.
Bu yıl 20.'sini düzenledikleri iftar organizasyonu sayesinde yeniden AKINSOFT çatısı altında bir araya gelmenin mutluluğunu yaşayan AKINSOFT ailesi, keyifli anların yaşandığı geleneksel iftar yemeğini hoş sohbetlerle sonlandırdı.