Akıncı Üs Bölgesi'ne taciz atışı! Piyade Sözleşmeli Er Mustafa Öztürk şehit oldu, 3 asker yaralı

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyinde açılan taciz atışı sonucu Piyade Sözleşmeli Er Mustafa Öztürk'ün şehit olduğunu 3 askerin ise yaralandığını duyurdu. Şehit Öztürk'ün acı haberi Gaziantep'teki baba ocağına ulaştı

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyinde açılan taciz atışı sonucu Piyade Sözleşmeli Er Mustafa Öztürk'ün şehit olduğunu 3 askerin ise yaralandığını duyurdu.

MSB'den yapılan yazılı açıklamada, "Irak Kuzeyinde 6 Kasım 2022 tarihinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından bir Üs Bölgemize açılan taciz atışı sonucu kahraman silah arkadaşımız Piyade Sözleşmeli Er Mustafa Öztürk şehit olmuş, üç kahraman silah arkadaşımız da yaralanmıştır. Yaralılarımız derhal hastaneye sevk edilerek tedavilerine başlanmıştır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza da açılan şifalar dileriz" ifadeleri kullanıldı.

antepp.jpg

ŞEHİT MUSTAFA ÖZTÜRK'ÜN ACI HABERİ GAZİANTEP'TE ULAŞTI

Irak'ın kuzeyinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından açılan taciz ateşinde şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Mustafa Öztürk'ün şehadet haberi ailesine verildi.

Irak'ın kuzeyinde Akıncı Üs Bölgesi'ne bölücü terör örgütü mensupları tarafından taciz ateşi açıldı. Açılan hain taciz ateşi sonucu Piyade Sözleşmeli Er Mustafa Öztürk şehit oldu. Şehidin acı haberi, Gaziantep'in Oğuzeli ilçesi Karaman Mahallesi'nde yaşayan ailesine verildi. Acı haberin ardından şehidin baba evi ve mahallesine Türk bayrakları asıldı. Acı haberi alan baba Hasan ile anne Zeliha Öztürk ise gözyaşı döktü.

antep.jpg

Bekar olduğu öğrenilen ve 7 kardeşi bulunan şehit Sözleşmeli Er Mustafa Öztürk'ün, yarın Karaman Mahallesi'nde düzenlenecek resmi törenin ardından son yolculuğuna uğurlanacağı öğrenildi.

antepppp.jpganteppp.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum