Akılalmaz Hata! Ayağını Ters Diktiler

Akılalmaz Hata! Ayağını Ters Diktiler

Kanserli kadının bacağının üst kısmı kesildi. Daha sonra sağlıklı kısmı tekrar yerine dikilirken akılalmaz bir hata yapıldı ve ayak ters dikildi.

Doğu Yorkshire, Hull'da yaşayan 22 yaşındaki Jordon Moody'nin bacağının bir kısmı kemik kanseri sebebiyle kesilmek zorunda kaldı. Genç kadının bacağındaki kanserli bölüm alındıktan sonra dizinden altındaki sağlıklı bölüm tekrar yerine dikildi ancak bu kez ayağı arkaya bakacak şekilde yerine yerleştirilen bacağı bir yanlışlık sonucu bu şekilde dikilmedi.

BİLİNÇLİ OLARAK TERS DİKTİLER!

Yeni bir diz yapmaktansa ayağın bilek eklemini diz gibi geliştirmeye karar veren doktorlar Moody'nin bacağını bilinçli olarak ters diktiler. Diz yapısına doğal olarak çok benzeyen ayak bileği eklemini bundan böyle yeni dizi olarak kullanacak olan Jordon Moody, şimdi ayağına takılacak olan takma bacağın yapılmasını bekliyor.

GELECEĞE UMUTLA BAKIYOR

Doktorların bu yaklaşımı sayesinde belki de Noel'den önce yeniden yardımsız yürüyebilecek olan genç kadın geleceğe umutla bakıyor. Moody, diz altı proteziyle birlikte yeniden yürümenin hayallerini kuruyor.

haberler.com