Akigo istikrar peşinde

Akigo istikrar peşinde

Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü Acar:

MANİSA (AA) - Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, "Ligdeki istikrarlı gidişimize Fenerbahçe maçında da devam etmek istiyoruz" dedi.

Acar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, lige iyi bir başlangıç yaptıklarını söyledi.

Erciyesspor maçının son dakikalarında attıkları golle deplasmandan puanla ayrıldıklarını belirten Acar, takımda morallerin iyi olduğunu ve deplasmanda oynayacakları maçtan puan ya da puanlar dönmek istediklerini ifade etti.

Erciyes deplasmanından 3 puan ile döndükleri için mutlu olduklarını, futbolculara verilen iki günlük iznin yarın sona ereceğini anlatan Acar, "Grupta 7 puanla lider konumundayız ama henüz ligin başındayız. Bizim için her maç aynı önemi taşıyor. Hafta sonu oynayacağımız Fenerbahçe maçı hazırlıklarına yarın akşam başlayacağız. Bu maçtan da puan ya da puanlar almayı hedefliyoruz. Ligdeki istikrarlı gidişimize Fenerbahçe maçında da devam etmek istiyoruz" şeklinde konuştu. 

Takımda eksik oyuncu bulunmadığını aktaran Acar, sakatlığı süren Saidi'nin takımla birlikte anremanlara çıkacağını ve Fenerbahçe maçında forma giyebileceğini kaydetti.

Akhisar Belediyespor, yarın Yılmaz Atabarut Tesislerinde toplanarak Fenerbahçe maçı hazırlıklarına başlayacak.

Kaynak:Haber Kaynağı