Akhisar Belediyespor'da Beşiktaş maçı hazırlıkları

Akhisar Belediyespor'da Beşiktaş maçı hazırlıkları

Teknik direktör Arslan: "Beşiktaş için şu an Türkiye liginin en iyi ve en formda takımı diyebiliriz. Şenol Güneş ile çok iyi bir çıkış yakaladılar. Çok istekli ve arzulu oynuyorlar ama hayalimiz oradan yine galibiyet ile dönmek"

MANİSA (AA) - Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında, 29 Kasım Pazar günü konuk olacakları lider Beşiktaş'ı yenmek istediklerini söyledi. 

Arslan, antrenman öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada, geride kalan hafta Bursaspor ile yaptıkları maçta çok iyi bir oyun ortaya koyduklarını ve kazanmayı hak ettiklerini belirtti.

Bursaspor'un gücünün farkında olduklarını ve bunu bilerek sahaya çıktıklarını anlatan Arslan, "Bütün oyuncularıma çok teşekkür ediyorum. Sahada tam anlamıyla bir takım oyunu sergiledik ve hak ederek kazandık" dedi.

Hafta sonu deplasmanda oynayacakları Beşiktaş maçına da galibiyet hedefiyle çıkacaklarını vurgulayan Cihat Arslan, şunları kaydetti: 

"Beşiktaş maçından ziyade Medicana Sivasspor, Kayserispor ve Osmanlıspor karşılaşmaları bizim için daha zorlu geçecek. Bu, Beşiktaş'ın gücünü yok saymak anlamında değil. Beşiktaş için şu an Türkiye liginin en iyi ve en formda takımı diyebiliriz. Şenol Güneş ile çok iyi bir çıkış yakaladılar. Çok istekli ve arzulu oynuyorlar ama hayalimiz oradan yine galibiyet ile dönmek. Bütün çalışmalarımızı bu yönde yapıyoruz, pazar günü sahaya çıktığımızda da bunun için çabalayacağız."

Formda bir Beşiktaş karşısında galibiyet almanın zor olacağına dikkati çeken Arslan, "Bunun çok zor olduğunun farkındayım ama bizim işimiz o acabayı kovalayabilmek, hayalimizin peşinden gitmek. İnşallah doğru stratejiyi üretebilirsek ve bunun üstünde ısrar edip çalışırsak, o inatçı kimliğimiz ile istediğimizi alabiliriz diye düşünüyorum. Amacımız Beşiktaş'ı orada yenmek. Çünkü bunu her hoca ister."

Arslan, ara transfer döneminde takıma takviye yapmayı düşünmediğini, gerektiği takdirde rötuşlar yapacağını dile getirerek, takımdaki uyumu bozmak istemediğini sözlerine ekledi.

 

- Hazırlıklar başladı

 

Akhisar Belediyespor, Beşiktaş ile yapacağı maçın hazırlıklarına iki günlük iznin ardından başladı.

Teknik direktör Cihat Arslan yönetiminde, Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmana Sami ve Nguemo izinli olduğu için katılmadı. Hafif sakatlığı bulunan Ahmet Cebe ise fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı çalıştı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı