Akbank'tan sonbahar kredisi

Akbank'tan sonbahar kredisi

Eylül ayında müşterilerinin kış öncesi ihtiyaçlarına destek olabilmek için özel bir kredi sunan banka, ayda 434 lira taksitle 12 bin lira krediyi 36 ayda ödeme fırsatı sağlıyor

Eylül ayında müşterilerinin kış öncesi ihtiyaçlarına destek olabilmek için özel bir kredi sunan Akbank, "sonbahar kredisiyle" müşterilerine ayda 434 lira taksitle 12 bin lira krediyi 36 ayda ödeme fırsatı sağlıyor.

Akbank'tan yapılan açıklamaya göre, 15 bin liraya kadar nakit ihtiyaçlar için geçerli kampanya, 23 Eylül'e kadar devam edecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Akbank Bireysel Bankacılık ve Ödeme Sistemlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Arif İsfendiyaroğlu, eylül ayının okulların açılması ve bu mevsime denk gelen bayram nedeniyle müşterilerinin nakit ihtiyaçlarının yoğunlaştığı bir dönem olduğunu belirtti.

İsfendiyaroğlu, "Akbank olarak tüketicilerin ihtiyaçlarına en uygun finansal çözümleri geliştirerek, kaliteli ve hızlı hizmet anlayışımızla ihtiyaç duydukları her zaman müşterilerimizin yanında olmaya devam ediyoruz. Kış öncesi hazırlıklar, okul ihtiyaçları ve bayram harcamaları gibi nakit ihtiyaçları için sunduğumuz kampanya ile müşterilerimizin hizmetindeyiz" ifadelerini kullandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı