Akbank'a "Altın Stevie Ödülü"

Akbank'a "Altın Stevie Ödülü"

İSTANBUL (AA) - Akbank, Stevie International Business Awards’ta, "Nesilden Nesile Akbanklı" projesiyle “Altın Stevie Ödülü”nün sahibi oldu.Banka açıklamasına...

İSTANBUL (AA) - Akbank, Stevie International Business Awards’ta, "Nesilden Nesile Akbanklı" projesiyle “Altın Stevie Ödülü”nün sahibi oldu.

Banka açıklamasına göre, Akbank, yenilikçi ve vizyoner insan kaynakları uygulamaları çerçevesinde geliştirdiği “Nesilden Nesile Akbanklı” projesiyle 2016 yılı Stevie International Business Awards kapsamında Altın Stevie ödülüne layık görüldü. Bu yıl 13. kez düzenlenen Stevie International Business Awards’a katılan 60 ülkeden 3,800’ü aşkın rekor başvuru arasından Akbank, "Yılın İnsan Kaynakları Ekibi" kategorisinde ödülün sahibi oldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Akbank İnsan Kaynakları ve Stratejiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Burcu Civelek Yüce, kurumların geleceği için nesiller arası diyaloğun öneminin altını çizerek, şunları kaydetti:

"Bankamızda nesiller arası diyaloğun gelişmesi için ‘Nesilden Nesile Akbanklı’ projesini başlattık. Bu proje ile, farklı nesillerden Akbanklıları hem fiziksel ortamlarda buluşturmaya, hem de deneyimlerini birbirleri ile farklı mecralarda paylaşmalarını sağlamaya başladık. Yaklaşık üç yıl önce başlatmış olduğumuz, Türkiye’nin ilk yapılandırılmış tersine mentorluk uygulaması ‘Switch’i de bu projemiz kapsamında genişleterek devam ettirdik. Alışılmışın aksine, mentor koltuğuna genç çalışanlarımızı oturttuk ve onların iş hayatını algılayış biçimlerinden deneyimli yöneticilerimizin faydalanmasını sağladık.

Akbank’ın, yerel, bölgesel ve küresel düzeyde sürdürülebilir başarısının desteklenmesi amacıyla değişime ve gelişime açık insan kaynağı yetiştirilmesine değer veriyoruz. Nesillerin birbirinden öğrendiği bir kültürü yaratmak bu açıdan çok önemli. Bunun için ‘Nesilden Nesile Akbanklı’ projesine yürekten inanıyor, bu kapsamdaki çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Altın Stevie ödülü, bu çalışmalarımızda duyduğumuz heyecanın bir yansıması oldu."



AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :