Akbank Yatırım Hizmetleri "Birebir Bankacılık" müşterileriyle buluştu

Akbank Yatırım Hizmetleri "Birebir Bankacılık" müşterileriyle buluştu

İSTANBUL (AA) - Akbank Birebir Bankacılık tarafından düzenlenen "Yatırımcı Buluşmaları"nda, müşterilere küresel ve yerel yatırım iklimi konusunda...

İSTANBUL (AA) - Akbank Birebir Bankacılık tarafından düzenlenen "Yatırımcı Buluşmaları"nda, müşterilere küresel ve yerel yatırım iklimi konusunda bilgi verildi.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, "Akbank Birebir Bankacılık"ın Akbank Yatırım Hizmetleri kapsamında müşterileri için düzenlediği "Yatırımcı Buluşmaları" İstanbul'da gerçekleştirildi.

Akbank Birebir Bankacılık müşterilerinin ilgi gösterdiği ve Akbank Hazine'den Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kerim Rota'nın moderatörlüğünde düzenlenen panelde, müşterilere yerel ve küresel yatırım iklimi hakkında bilgi verilirken, yatırımcılar ve yatırım yapmayı planlayanların soruları yanıtlandı.

Panel öncesinde ayrıca, Akbank Yatırım Hizmetleri'nin kişiye özel yatırım tavsiyesi veren "Yatırım Danışmanlığı" hizmetiyle ilgili hazırlanan özel odalarda, müşteriler tablet üzerinden yatırım danışmanlarıyla piyasalar hakkında canlı görüştü.

Buluşmalar kapsamında, dünyadaki mevcut ekonomik gelişmelerle Türkiye'deki yansımaları ile kısa, orta ve uzun vadede ekonomik beklentiler değerlendirildi.

Akbank'ın "Yatırımcı Buluşmaları", 2 Kasım'da Ankara, 8 Kasım'da İzmir, 15 ve 22 Kasım'da ise İstanbul'da devam edecek.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :