"Akbank 36. Günümüz Sanatçıları Ödülü"

"Akbank 36. Günümüz Sanatçıları Ödülü"

İSTANBUL (AA) - Çağdaş sanat alanındaki gelişmeleri desteklemek ve genç sanatçılara destek vermek amacıyla Akbank Sanat ve Resim ve Heykel Müzeleri Derneği...

İSTANBUL (AA) - Çağdaş sanat alanındaki gelişmeleri desteklemek ve genç sanatçılara destek vermek amacıyla Akbank Sanat ve Resim ve Heykel Müzeleri Derneği işbirliğiyle düzenlenen, "Akbank 36. Günümüz Sanatçıları Ödülü Sergisi" yarışmasının başvuruları başladı.

Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, bu yıl "Yüreği Etkileyen Haklı Güç: Tutku" temasıyla gerçekleşecek yarışma, resim, fotoğraf, video, heykel, seramik, cam, baskı, yerleştirme ve yeni medya alanlarında gerçekleştirilecek.

Yarışma kapsamında birinciye 15 bin Türk lirası, ikinciye 10 bin Türk lirası, üçüncüye ise 5 bin Türk lirası takdim edilecek.

Yarışma sonunda ödül alan ve jüri tarafından sergilenmeye değer görülen eserler, 21 Haziran- 28 Temmuz tarihleri arasında Akbank Sanat'ta sergilenecek.

Detaylı bilgilerin "www.akbanksanat.com/akbank_gso"dan öğrenilebileceği yarışmanın son başvuru tarihi ise 21 Nisan 2018 olarak belirlendi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :