Ak Yatırım Adana'da yeni adresinde

Ak Yatırım Adana'da yeni adresinde

Ak Yatırım Genel Müdürü Erdoğmuş:- "Adana’da yenilenen şubemizle sermaye piyasası ile entegre, üstün bir kalitede hizmet vermeyi hedefliyoruz"

ADANA (AA) - Türkiye genelinde 11 şubesiyle müşterilerine sermaye piyasası alanında geniş ürün yelpazesiyle hizmet veren Ak Yatırım, Adana’daki yeni adresinde hizmete başladı.

Ak Yatırımdan yapılan yazılı açıklamaya göre, Atatürk Caddesi’nde yer alan Şube, sermaye piyasasında işlem yapan Adanalı müşterilere özel çözümler sunarak hizmet verecek.

Ak Yatırım Adana Şubesi'nin yeni yerindeki açılışı, Ak Yatırım Genel Müdürü Mert Erdoğmuş, Ak Yatırım Genel Müdür Yardımcısı Alphan Akiz, Ak Yatırım’ın Adana’daki seçkin müşterileri ve Akbank yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Ak Yatırım Genel Müdürü Mert Erdoğmuş, Türkiye'nin önemli merkezlerinde bulunan 11 şube, genel müdürlükte bulunan satış ekibi ve elektronik platformlarıyla (TradeAll) müşterilerine geniş bir hizmet ağı sunduklarını belirtti.

Erdoğmuş, "Adana’da yenilenen şubemizle sermaye piyasası ile entegre üstün bir kalitede hizmet vermeyi hedefliyoruz. Adana şubemizde Adanalı yatırımcılara özel hizmetlerimizi sunacağız. Ak Yatırım olarak kaliteli, hızlı, teknolojinin vermiş olduğu imkanları kullanarak, sermaye piyasasındaki tüm ürünleri sunup, müşteri menuniyetini maksımum seviyede gerçekleştirmeyi hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

 - Ak Yatırım 

Ak Yatırım, Sermaye Piyasası Kanunu ve ilgili mevzuat hükümlerine uygun olarak sermaye piyasası faaliyetlerinde bulunmak üzere 11 Aralık 1996'da kuruldu.

Yüzde 100 Akbank T.A.Ş iştirakı olan Ak Yatırım’ın ödenmiş sermayesi 30 milyon lira. 200'e yakın çalışanıyla kurulduğu günden bu yana hızlı ve istikrarlı bir gelişme gösteren Ak Yatırım, deneyimli satış kadrosu, zengin araştırma raporları ve müşteri odaklı hizmet anlayışıyla bireysel ve kurumsal müşterilerine tüm sermaye piyasası ürünlerini sunuyor.

Ak Yatırım’ın önemli merkezlerde bulunan 11 şubesi, merkez satış ekibi ve genel müdürlüğünde bulunan uzman ve deneyimli kadrosu aracılığıyla tüm sermaye piyasalarında yatırımcı dostu, kaliteli, hızlı ve güvenilir hizmet sunuyor. "TradeAll" markasıyla yatırımcıların yurtiçi ve uluslararası piyasalardaki her türlü işlemini güvenli, kolay ve hızlı bir şekilde ilgili piyasalara iletiyor.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı