"AK Parti'ye küstüm" diyenlere Aydın Ünal öyle bir örnek verdi ki, fikriniz değişebilir!

"AK Parti'ye küstüm" diyenlere Aydın Ünal öyle bir örnek verdi ki, fikriniz değişebilir!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Düzce'den "küskünlere" yaptığı çağrıya, eski AK Parti milletvekili Aydın Ünal'dan önemli bir katkı geldi. Aydın Ünal, Kırım Hanı Murat Giray'ı hatırlattı

31 Mart yerel seçimlerine geri sayım sürerken miting meydanları siyasetin gündemini belirlemeye devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün seçim mitinglerine Düzce'de devam etti.

Anıt Park Meydanı'nda düzenlenen mitingde vatandaşlara seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçmene sandığa gitme çağrısı yaptı.

31 Mart seçimlerinin çok önemli olduğuna dikkat çekerek, tüm vatandaşları sandığa gitmeye davet eden Erdoğan konuşmasının devamında ilgi çeken ifadeler kullandı.

"Kızgınlık, küskünlük, ders verme hissiyatı başka şey sandıkta milli iradeye sahip çıkmak başka şeydir" dedi.

Sandığa gitmeyen vatandaşların milletin başına çorap örmek isteyenlerin ekmeğine yağ süreceği uyarısında bulunan Erdoğan şöyle devam etti;

"Kızgınlık, küskünlük, ders verme hissiyatı başka şey sandıkta milli iradeye sahip çıkmak başka şeydir. İnsanın olduğu her yerde hata, eksik vardır. Önemli olan bunları düzeltme iradesidir. Milletimizin gönlünü kıran, bizim gönlümüzü kırmış demektir. Bunun hesabını mutlaka verecektir."

AYDIN ÜNAL'DAN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN SÖZLERİNE DESTEK

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Başbakanlığı döneminde uzun süre danışmanlığını yapan eski AK Parti milletvekili Aydın Ünal'dan da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mesajlarına güçlü bir destek geldi.

Bir süre önce, Yeni Şafak'taki köşe yazılarına sitemkar bir veda yazısı ile son veren Ünal'ın, "Kaçışımız düşmandan değil, 'dost' görünenden kaçıştır. Kaçışımız Rahmet-i Rahman’adır." ifadeleri çok konuşulmuştu.

Aydın Ünal Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "küskünlere" yönelik açıklamasına Kırım Hanı Murat Giray'ı örnek göstererek katkıda bulundu.

Aydın Ünal sosyal medya hesabı üzerinden şu paylaşımı yaptı;

"Küstüm oy vermeyeceğim” diyorsun ya...

Kırım Hanı Murat Giray Osmanlı’ya şahsi bir meseleden küsmüştü. Önünden geçen “Kutsal İttifak” Haçlı ordusunu sadece seyretti. 1683 Viyana kuşatması bozguna uğradı. Osmanlı o günden sonra Haçlı İttifakı önünde Sakarya’ya kadar çekildi.

Küstün, kırıldın, incindin... Eyvallah. Lakin, 'Anadolu kıtası büyüklüğündeki dava taşı' nefsinden büyüktür. Bilesin.

ekran-resmi-2019-03-27-15-9mkw.png