AK Parti'nin Isparta mitingi

AK Parti'nin Isparta mitingi

Sağlık Bakanı Akdağ:- "(Isparta Şehir Hastanesi) Hepiniz bilin ki bu hastane hepinize apaçık, 7'den 70'e ve bütün devlet hastaneleri nasıl hizmet veriyorsa bu şekilde hizmet verecek. Hiç kimseden de para talep etmeden bu hizmeti verecek"

ANTALYA (AA) - Sağlık Bakanı Recep Akdağ, bugün resmi açılışı yapılacak Isparta Şehir Hastanesinin 7'den 70'e herkese açık olacağını ve burada hiç kimseden para talep edilmeden hizmet verileceğini bildirdi.

Akdağ, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımıyla Isparta 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen mitingde halka hitap etti.

Isparta'da güllerin güzelliği ile karşılandıklarını ve mükemmel bir misafirperverlik gösterildiğini kaydeden Akdağ, "16 Nisan yaklaştı, heyecanla hepimiz o günü bekliyoruz. Erzurum'dan Edirne'ye, Edirne'den Isparta'ya kadar Allah'ın izniyle bu milletin önünü açmak için Türkiye'yi çok güçlü bir Türkiye yapmak için hep birlikte 'Evet' diyeceğiz." dedi.

Mitingin ardından Isparta Şehir Hastanesinin açılacağını dile getiren Akdağ, Başbakan Binali Yıldırım tarafından açılışı yapılacak hastanenin dünyanın en güzel hastanelerinden biri olduğunu söyledi.

"Yalan dolanla referandum kampanyasını yürütenlerin" hastanenin paralı olduğunu yaymaya başladıklarını ifade eden Bakan Akdağ, şöyle konuştu:

"(Bu hastane paralı) diyorlar. Bu tamamen yalan. Onların hayali, onların mantığı bu kadar mükemmel bir hastanenin devlet hastanesi olarak Ispartalı kardeşlerimize, size, bütün devlet hastanelerinde olduğu gibi kapılarının apaçık olduğunu, ücret almadan hizmet verildiğini algılamaya yetmiyor. Onların hayali Recep Tayyip Erdoğan'ın, Binali Yıldırım'ın hizmetlerine yetmiyor. Hepiniz bilin ki bu hastane hepinize apaçık, 7'den 70'e ve bütün devlet hastaneleri nasıl hizmet veriyorsa bu şekilde hizmet verecek. Hiç kimseden de para talep etmeden bu hizmeti verecek. Ispartamıza hayırlı olsun."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :