Ak Parti'nin Iğdır Mitingi

Ak Parti'nin Iğdır Mitingi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş:

IĞDIR (AA) - İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, "Bu topraklar hepimizin, bu vatan bizim, 7'den 70'e bu milletin geleceğinin, adeta kaderinin masaya yatırıldığı bu seçimlerin milletimize, Iğdır'ımıza ve insanlığa hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Topbaş, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımı ile Zübeyde Hanım Bulvarı'nda düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, İstanbul'daki Iğdırlılar ile İstanbul'un güzelliğini geleceğe taşımak için çalıştıklarını belirtti .

Medeniyet ve dünya başkenti İstanbul'u dünyanın en saygın kentleri arasında tekrar aktif hale getirmeyi hedeflediklerini vurgulayan Topbaş, "Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı, aynı zamanda Dünya Yerel Yönetimler Birliği Başkanı olarak yerelden insanlara hizmet etmek adına bütün kazanımlarımızı, bilgi ve deneyimlerimizi paylaşarak geleceğe umutla yürümenin mutluluğunu yaşamaktayız" diye konuştu.

Topbaş, ülkedeki tüm halkların yan yana ve kol kola, Çanakkale destanını yazan büyük bir millet olduğunu bildirerek, şunları kaydetti:

"Hazreti Mevlana'nın güzel bir sözü var, 'Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguyu paylaşanlar anlaşır' diyor. Bizler, sizle ve milletimizle hep aynı duyguları paylaşarak bugüne kadar geldik. Arzu ettiğimiz 77 milyon büyük Türk milleti olarak, büyük bir millet olarak, kardeşler topluluğu olarak geleceğe yürümek. Bu anlamda inanıyorum ki ayrılıklar yapmadan, farklılıkları zenginlik olarak değerlendirip bu güzel topraklarda, bu vatanda beraberce dünyada etkin bir güç olacak olan ve ezber bozan bir Türkiye'yi birlikte hazırlamaktayız. Sizler genel seçime gidiyorsunuz. Bu genel seçim Türkiye'nin kaderinin masaya yatırıldığı bir seçim. Tabi ki siyasi partilerimiz demokrasinin vazgeçilmez unsurları olarak sizlerden destek isteyecekler ama inanıyorum ki siz tüm siyasi partilerin geçmişiyle ilgili, yaptıklarıyla ilgili ve yapabilecekleriyle ilgili umutlarınızı geleceğinizi vereceksiniz. Bu topraklar hepimizin, bu vatan bizim, 7'den 70'e bu milletin geleceğinin, adeta kaderinin masaya yatırıldığı bu seçimlerin milletimize, Iğdır'ımıza ve insanlığa hayırlı olmasını diliyorum."

Kaynak:Haber Kaynağı