AK Parti'nin Çankırı Belediye Başkan adayı Hüseyin Boz oldu

AK Parti'nin Çankırı Belediye Başkan adayı Hüseyin Boz oldu

Belediye Başkanı İrfan Dinç'in milletvekilliği aday adaylığı için istifasının ardından AK Parti'nin başkanlığa, meclis üyesi Hüseyin Boz'u aday göstereceği açıklandı

ÇANKIRI (AA) - AK Parti Çankırı İl Başkanı Celal Kaman, Belediye Başkanlığı için adaylarının meclis üyesi Hüseyin Boz olduğunu bildirdi.

Kaman, kentteki bir otelde düzenlediği basın toplantısında, Belediye Başkanı İrfan Dinç'in milletvekilliği aday adaylığı için istifasının ardından teşkilat içinde temayül yoklaması gerçekleştirdiklerini söyledi.

AK Parti Genel Merkezine 3 belediye başkan aday adayıyla gittiklerini belirten Kaman, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Binali Yıldırım'ın talimatlarıyla yarın yapılacak Belediye Başkanlığı seçimlerine aday olarak Hüseyin Boz kardeşimizle giriyoruz." dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye de teşekkür eden Kaman, "Çankırı'da AK Parti teşkilatının göstermiş olduğu adaya oy vereceklerini beyan ettiler. Dostluk, kardeşlik böyle bir şeydir." ifadesini kullandı.

Belediye Meclis Üyesi Boz da çalışmaların ve projelerin mutfağında olduğunu ve sorunların çözüm yollarını bildiğini aktararak, şunları kaydetti:

"Hizmete odaklanan bir Çankırılıyım. Hemşehrilerimiz, teşkilatlarımız ve milletvekillerimizle uyum içinde çalışacağımıza söz veriyorum. Çankırı'nın her insanı, her sokağı bizimdir. Dağda kurt kuzuyu yese sorumluluğu bizdedir anlayışıyla hareket edeceğiz. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, Başbakanımız Binali Yıldırım'a, İl Başkanımız Celal Kaman ve yönetimine, milletvekillerimize ve tüm teşkilatımıza teşekkür ediyorum."


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :