AK Parti'nin Bolu mitingi

AK Parti'nin Bolu mitingi

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü:- "Burada Türkiye'nin geleceği için bir karar vereceğiz ya 'Evet' veya 'Hayır' diyeceğiz. Türkiye'nin geleceği için, büyük Türkiye için 'Evet' diyoruz"- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dişli:- "Daha büyük ülke olabi

BOLU (AA) - Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, "Burada Türkiye'nin geleceği için bir karar vereceğiz ya 'Evet' veya 'Hayır' diyeceğiz. Türkiye'nin geleceği için, büyük Türkiye için 'Evet' diyoruz." dedi.

Partisinin Bolu İl Teşkilatınca Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen mitinge katılan Özlü, halka güvendiklerini söyledi.

Vatandaşın referandumda gerekeni ve doğru tercihi yapacağını belirten Özlü, "Bu bir seçim değil, bir partinin milletvekilleri adaylarını, belediye başkanı seçmeyeceğiz. Burada Türkiye'nin geleceği için bir karar vereceğiz ya 'Evet' veya 'Hayır diyeceğiz'. Türkiye'nin geleceği için, büyük Türkiye için 'Evet' diyoruz. İnşallah 16 Nisan'da büyük, güçlü bir Türkiye için 'Evet' oyu vereceğiz ve Türkiye'nin büyümesi, kalkınması ve gelişmesi için güçlü bir destek vereceğiz." diye konuştu.


- "Bu ülke daha da büyük olmak zorunda"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Şaban Dişli de Sakarya'dan Bolu'ya selam getirdiğini söyledi.

Dünyada ekonomide sıkıntı yaşandığını ve Türkiye'de de bunun yansımalarının olduğunu belirten Dişli, "İşte bu sıkıntılardan, yansımalardan kurtulacağız. Çok büyük projelerimiz var. Hatırlayın 2002'yi, acil eylem planları yaparak Türkiye'yi 2002'den 2007'ye, global kriz olana kadar 26 üç aylık dönemde yüzde 7,5 büyüttük ama ne zamanki dünyada global kriz oldu, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, 'Bu kriz bizi teğet geçer' dediği zaman ve o krizin içinden çıktık Avrupa hala o krizin içinde bulunuyor." şeklinde konuştu.

Dişli, Fransa'dan geldiğini orada da seçim olacağını, halkın kimin kazanacağını bilmediğini dile getirerek, şunları kaydetti:

"Yabancı, İslam düşmanlığı öyle had safhalara varmış ki gösteri, toplantı, bilgilendirme özgürlüğü sözüm ona demokrasinin beşiği ülkelerde sizler gibi bakanlarımızın vatandaşlarımıza, Avrupa'daki hemşehrilerimize ne olup biteceğine anlatmamıza izin vermiyorlar. Bu ülke daha da büyük olmak zorunda. Daha büyük ülke olabilmemiz için 4 şart var. Güçlü ekonomi, güçlü ordumuz, dinamik bir nüfusumuz ve bunları birleştirecek güçlü liderimizin olması lazım, Allah'ın izniyle hepsi var. Güçlü, dünya liderimiz Recep Tayyip Erdoğan var, Allah onu başımızdan eksik etmesin."


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :