AK Parti'nin Bitlis mitingi

AK Parti'nin Bitlis mitingi

Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci:- "Yaptığımız hastanelerle, yollarımızla, ihracatımızla, kalkınmamızla istikrarı yakalayan bir Türkiye'nin nasıl IMF'ye borcunu ödediğini, ihracatını, istihdamını nasıl artırdığını gördük"- AK Parti Genel Başkan Yardımcıs

BİTLİS (AA) - Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, "Yaptığımız hastanelerle, yollarımızla, ihracatımızla, kalkınmamızla istikrarı yakalayan bir Türkiye'nin nasıl IMF'ye borcunu ödediğini, ihracatını, istihdamını nasıl artırdığını gördük." dedi.

Başbakan Binali Yıldırım'ın Bitlis mitinginde konuşan Bakan Tüfenkci, mitinge yoğun ilgi gösteren vatandaşlara teşekkür etti.

Bitlislilerin, "Türkiye'nin kalkınmasında, gelişmesinde, büyümesinde biz de varız." dediğini aktaran Tüfenkci, şöyle konuştu:

"Şer, terör ve 'hayır' odaklarına karşı Bitlis 'evet' diyor. Bitlis duruşunu ortaya koydu. Siz her alanda duruşunuzla, ülkeye katkınız ile 16 Nisan'da inşallah hep birlikte 'evet' diyeceğiz. AK Parti olarak biz Türkiye'yi her alanda büyüttük. Bir taraftan terör örgütleriyle mücadele ettik bir yandan da ekonomimizi büyüttük ve büyümeye devam edeceğiz. Yaptığımız hastanelerle, yollarımızla, ihracatımızla kalkınmamızla istikrarı yakalayan bir Türkiye'nin nasıl IMF'ye borcunu ödediğini, ihracatını, istihdamını nasıl artırdığını gördük. Artık daha fazla hızlanmamız lazım. Kişi başı gelirimizi 11 bin dolarlardan 25 bin dolarlara yükseltmemiz lazım. İhracatımızı 500 milyar dolara çıkarmamız gerekiyor."

Artık Türkiye'de enflasyonların, devalüasyonların, koalisyonların olmaması için 16 Nisan'da 'evet' diyeceklerini belirten Tüfenkci, eski sistemin manipülasyonlara, provokasyonlara açık olduğunu, bundan sonra kimsenin ülkeyi provokasyonlara ve manipülasyonlara getirmesini istemediklerini kaydetti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker ise mitinge katılanları Kürtçe selamlayarak, "Ben ne zaman Bitlis'e gelsem kendime geldiğimi hissediyorum. Sizleri seviyorum. Allah sizleri var etsin. 16 Nisan'da önümüze sandık gelecek. Türkiye için, geleceğimiz için, milletimiz için, vatanımız için 'evet' diyeceğiz." ifadesini kullandı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz de "Başbakanımız, bakanlarımız, genel başkan yardımcılarımız buraya kadar gelerek bizleri sevindirdi. 16 Nisan'da sandık başında oyların bekçiliğini yaparak Türkiye'nin geleceğini, istikbalini, istikrarını, istiklalini korumak için hep birlikte 'evet' diyeceğiz." diye konuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :