AK Parti'li Yazıcı'dan çok iddialı erken seçim açıklaması! "Muhalefetin aday..." / VİDEO

AK Parti'li Yazıcı'dan çok iddialı erken seçim açıklaması! "Muhalefetin aday..." / VİDEO

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, A Haber Ankara Temsilcisi Murat Akgün'ün gündeme dair sorularını yanıtladı. Gündemlerinde erken seçim olmadığını belirten Yazıcı, muhalefetin 2019 Cumhurbaşkanlığı seçiminde aday çıkartabileceğini sanmadığın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, A Haber Ankara Temsilcisi Murat Akgün'ün gündeme dair sorularını yanıtladı.

Erken seçim söylentilerine net yanıtı veren Yazıcı, "Türkiye'nin siyasi geleneğinden gündem farklılaşınca bu tür efsaneler ortaya çıkar. Bizim gündemimizde kesinlikle erken seçim yok. Biz gerçekçi bir partiyiz. Seçimi gerektirecek koşullar olursa ondan da kaçınmaz yaparız. Ama kesinlikle böyle bir şey gündemimizde yok" dedi.

"MUHALEFET ADAY ÇIKARTAMAZ"

Yazıcı, 2019 seçimleriyle ilgili "AK Parti'nin adayı belli ama muhalefetin aday çıkarabileceğini sanmıyorum" dedi.
CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun Alman dergisine yaptığı skandal açıklamalarla ilgili A Haber'e özel açıklamalarda bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Kılıçdaroğlu'na sert tepki gösterdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, A Haber Ankara Temsilcisi Murat Akgün'ün sorularını yanıtladı.

"AKILLA, MANTIKLA, VİCDANLA BAĞDAŞMAZ"

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Alman dergisi Focus'a verdiği demeçteki Türk turizmi ile ilgili sarf ettiği 'Türkiye'de kimsenin can ve mal güvenliği olmadığı' sözleri hakkında Yazıcı, "Bu sözler ne akılla ne mantıkla ne de vicdanla bağdaşmaz. Bunları kağıdın üzenine dökün okuyun! Kılıçdaroğlu, Türkiye düşmanlarının kullandığı cümleleri kullanıyor. 'Türkiye'de mal ve can güvenliği yok!' Türkiye'de devletin en temel görevi vatandaşının mal ve can güvenliğini temin etmektir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti bu konuda son derece hassastır. Devlet bütün imkanlarını bunun için seferber etmiştir." dedi.