AK Partili Özkul'dan olay cemaat sözleri

AK Partili Özkul'dan olay cemaat sözleri

AK Parti Genel Başkan Danışmanı Kerim Özkul, Konya'daki baro seçimleriyle ilgili konuşurken cemaate çok sert sözlerle yüklendi.

Başbakan Davutoğlu'na en yakın isimlerden olan Özkul, cemaatin fakir ve zeki çocukları ailelerinden kopararak "çeteye üye" yaptıklarını iddia etti. Özkul'a göre cemaatin para kaynağı ise zenginlerden makbuz olmadan toplanan himmet adı altındaki yardımlar!

AK Parti Konya Milletvekili Kerim Özkul, Konya'daki baro seçimleri için konuştu. Avukat olduğunu; ancak bugüne kadar hiç avukatlık yapmadığını anlatan Özkul, cemaatin Türkiye genelinde yapılan baro seçimlerine doğrudan müdahil olduğunu iddia etti. Özkul şöyle konuştu:

"MESLEKLERİNE İHANETTİR"

Her insan mesleki ayrımlar yapmadan, önemli gördüğü konularda kendi düşüncelerini, değerlendirmelerini,  şahsiyetiyle örtüştürerek, toplumsal olaylara karşı bir şeyler söyler ya da bir şeyler yapabilecek güç ve kabiliyetteyse, müdahalelerde bulunur, yürünen yolda bir birliktelik sağlanmışsa yolculardan biri olur ya da bir başına yürümek zorunda kalır. Paralel yapıya yakın ve içinde olduğunu bildiğimiz insanlar iradelerini bir yerlere teslim etmiştir. Hem kişiliklerine ihanettir hem de mesleklerine ihanettir.

"CEMAAT ZENGİN İNSANLARI SEVER"

Paralel yapı zengin insanları sever, onların paralarını, bağışlarını, zekatlarını, fitrelerini, infaklarını, kurban derilerini hiçbir makbuz kesmeden himmet adı altında toplamak için; seçtikleri fakir insanları da sever, onların da zeki çocuklarını ailelerinden koparıp, kurdukları çeteye üye yapmak için…

Paralel yapı uzun yıllar boyunca kendilerine bağlı olan insanların iradelerini teslim almış, işin başındaki kurmayları da iradelerini başka güçlere teslim etmiş insanlardır. Millet iradesi üzerinde devlet imkanlarını kullanarak her türlü yalan, iftira, komplo ve şantajla kendi teslim edilmiş iradeleriyle milletimizin emekleri de esir alınmaya çalışılmıştır.

internethaber.com