AK Partili kadınlardan engellilere ziyaret

AK Partili kadınlardan engellilere ziyaret

ANKARA (AA) - Şereflikoçhisar ilçesinde AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanlığı, Özel Eğitim ve Uygulama Merkezi Müdürlüğündeki engelli öğrencilerle...

ANKARA (AA) - Şereflikoçhisar ilçesinde AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanlığı, Özel Eğitim ve Uygulama Merkezi Müdürlüğündeki engelli öğrencilerle bir araya geldi.

AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysun Pekmezci ve yönetim kurulu üyeleri, engelli öğrencileri eğitim aldıkları Özel Eğitim ve Uygulama Merkezinde ziyaret ederek çeşitli hediyeler verdi.

Pekmezci, yaptığı açıklamada, her insanın birer engelli adayı olduğunu ve bugün onların bilmedikleri sıkıntılarının yarın kendilerinin problemi olabileceğini söyledi.

Engellilerin toplumsal yaşamlarını kolaylaştıracak, umutlu olabilmelerini ve geleceğe güvenle bakabilmelerini sağlayacak koşul, ortam ve olanakların oluşturulmasının çağdaş toplumların öncelikli görevlerinden olduğunu belirten Pekmezci, şöyle konuştu:

"AK Parti Kadın Kolları olarak yaptığımız çalışmalarda engelli olan vatandaşlarımızı tespit ederek, ihtiyaçlarını karşılayarak onları mutlu etmek gayretindeyiz. Dünya Engelliler Günü'nde tüm vatandaşlarımızı, kurum ve kuruluşlarımızı engelli vatandaşlarımızın yaşama sıkı sıkı bağlanmalarını, toplumla kaynaşmalarını sağlayıcı çalışmalara destek vermeye davet ediyorum."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :