AK Parti'li kadınlardan bayrağa saygısızlık

AK Parti'li kadınlardan bayrağa saygısızlık

Ordu'da düzenlenen AK Parti Kadın Kolları Toplantısı'na AK Parti'li kadınların Türk bayrağına yaptıkları saygısızlık damgasını vurdu

Başbakan Erdoğan'ın G20 Zirvesi'nde yere konulan küçücük bir Türk bayrağını yerden alıp, cebine koymasını dünya alem duydu ancak AK Parti'li kadınlar duymadı.

1.20120305092917.jpg

Ordu'da düzenlenen AK Parti Kadın Kolları 3. Olağan Kongresi'ne katılan AK Parti'li kadınlar salonda dağıtılan Türk bayraklarını koyacak yer bulamayınca, çözümü

bayrakların üstüne oturmakta buldular. Kimisi ise bayrakları yere koymayı tercih etti. 

ŞAHİN'İ ALKIŞLADILAR AMA...

Kongreye katılan İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, ise kadınların yaptığından habersiz Türk bayrağının kıymetinden bahsetti.

Bakan Şahin, sözlerinin son bölümünde salonda annesinin kucağında oturan ve elinde AK Parti ile Türk bayrağı bulunan kız çocuğunu göstererek, "AK Parti bayrağını kaldırdığınız zaman altından çıkan bayrak bu bayraktır, ay yıldızlı bayraktır" dedi. Bu sırada salonda alkış kıyamet koptu kopmasına ama bayrakların üstüne oturan kadınlar tavırlarından vazgeçmedi. Ortaya ise bu fotoğraflar çıktı. 

a.20120305092354.jpg

CHP'LİLER DE AYNISI YAPMIŞTI

AK Parti'li kadınların yaptığı saygısızlığın benzeri de objektiflere CHP'nin Anayasa Referandumuna Hayır mitinginde takılmıştı. Miting alanın kenarında dinlenmeye çekilen CHP'li kadınlar kıyafetlerinin temiz kalması için Türk bayrağının üstüne oturmayı tercih etmişlerdi.

3.20120305092905.jpg