AK Parti'den Türkmen ailelere yardım

AK Parti'den Türkmen ailelere yardım

Kırşehir İl Başkanlığı'nda oluşturulan komisyon aracılığıyla Kırşehir'de yaşayan Türkmen ailelere battaniye ve çeşitli yardım malzemesi dağıtıldı

KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir İl Başkanı Mustafa Kendirli, Kırşehir'de yaşayan Türkmen ailelere yardımda bulunduklarını ifade etti.

Kendirli, yaptığı yazılı açıklamada, kente muhtaç durumda olan ailelere yardım yapmak amacıyla bir komisyon kurduklarını belirterek, çeşitli ziyaretler gerçekleştirildiğini dile getirdi.

Komisyon başkanı ve üyelerinin Türkmen ailelere yönelik çalışmalar yaptığını anlatan Kendirli, ziyaretler sonucunda battaniye ihtiyaçlarının olduğunun tespit edilmesi üzerine gerekli yardımın yapıldığını vurguladı.

Kendirli, şunları kaydetti:

"Komşusu aç iken kendisi tok yatan bizden değildir diyen bir dinin mensubu olarak nerede yardım eli uzatılması gereken var ise asırlar boyu yardım elini uzatan bir ecdadın torunlarıyız. Birkaç aydır Türkmen Dağında Bayırbucak Türkmen kardeşlerimiz orada çektikleri zulüm, verdikleri mücadele hepimizin gözlerini yaşartıyor. İnşallah orada yaşanan bu dram bir an önce biter ve gözyaşları da diner. Buradaki kardeşlerimize AK Parti İl Başkanlığı olarak bir yardım kampanyası başlatılmıştır. Teşkilat olarak Türkmen kardeşlerimize yardım elimizi uzatıyoruz. Yardımda bulunan bütün kuruluşlardan Allah razı olsun. İnşallah oradaki kardeşlerimizin yaralarına dertlerine bir derman olu."


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :