AK Parti’den Sağlık-Sen’e teşekkür ziyareti

AK Parti’den Sağlık-Sen’e teşekkür ziyareti

AK Parti Konya Milletvekili Abdullah Ağralı, Sağlık-Sen Konya Şube Başkanı Zeynel Abidin Uysal ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek, referandum sürecinde ‘Evet’ oylarının yüksek çıkması için vermiş oldukları büyük destek nedeni ile teşekkür etti

 

. Ağralı, başkanlık sisteminin referanduma gideceğinin kesinleşmesi ile birlikte ‘Evet’ e ilk destek veren sivil toplum kuruluşları arasında yer alan Memur-Sen’in süreç boyunca yapmış olduğu gayretli çalışmaların kendilerini sevindirdiğini söyledi.

16 Nisan tarihinin sadece Türkiye için değil tüm İslam coğrafyası için önemli bir gün olarak tarihe geçtiğini vurgulayan Ağralı, “ Sadece ülkemiz için değil, tüm İslam coğrafyası adına çok zorlu bir periyodu geride bıraktık. Elhamdülillah ‘Büyük Türkiye’ hedefinde, mazlumların umudu olma yolundaki hızla ilerleyişimiz referandum sonuçları ile birlikte daha da hızlanacak ve hedefine ulaşacaktır” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Uysal’da, “Sağlık-Sen ailesi olarak inandığımız değerler doğrultusunda referandumda elimizden gelen her türlü desteği verdik ve sizlerle birlikte mücadele ettik. Önemli olan referandumda başarılı olmaktı ve çok şükür bu gerçekleşti” dedi. Daha güçlü ve büyük Türkiye için 16 Nisan referandumunun ne anlama geldiğini çok iyi bildiklerinin de altını çizen Uysal, “ Sağlık-Sen olarak birliğimizi ve bütünlüğümüzü bozmaya yönelik saldırıların karşısında durmaya devam edeceğiz. İnancınıza ve samimiyetinize güveniyor ülkemize ve Konya’ya hizmet yarışında sizlere başarılar diliyoruz” diyerek referandum sonucunun hayırlar getirmesini diledi.