AK Parti'den esnaf ziyareti

AK Parti'den esnaf ziyareti

​Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta başkanlığındaki Ak Parti Kurmayları ve Belediye Başkanları Zafer Meydanı ve yürüyüş yolunda esnafları ziyaret etti, vatandaşlarla bir araya geldi.

Vatandaşların yeni yılını da kutlama fırsatı yakalamaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Leyla Şahin Usta, “Türkiye ve Konya için çalışmalarımız aralıksız ve hız kesmeden devam ederken her daim sahadayız ve her daim vatandaşlarımızla iç içeyiz” diye konuştu.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, Ak Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Ak Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Ak Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, Ak Parti Konya İl Kadın Kolları Başkanı Esra Doğan ve Meram İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri, gerçekleştirilen Ak Parti İl Koordinasyon Toplantısının akabinde, Zafer Meydanı ve yürüyüş yolunda bulunan esnafları ziyaret edip sorunlarını, taleplerini, beklentilerini dinlediler, vatandaşları selamlayıp hasbihal ettiler. Dağıttıkları karanfillerle esnaf ve vatandaşların yeni yılını da kutlayan grup, hatıra fotoğrafı taleplerini de geri çevirmediler.

MUSTAFA KAVUŞ; “BU ZİYARETLER HEMŞEHRİLERİMİZLE KAYNAŞMAMIZ ADINA EN GÜZEL FIRSAT”

Esnaf ve vatandaşlarla gerçekleştirilen bu buluşma sonrası açıklama yapan Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, bu ve buna benzer çalışmalarla sürekli olarak esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldiklerini ifade ederek, “Bugünde Genel Başkan Yardımcımız, İl Başkanımız, İlçe Teşkilat Üyelerimizle birlikte esnaflarımızla hasbihal edip hayırlı işler temennisinde bulunduk. Vatandaşlarımızla buluştuk. Bu buluşmalar sayesinde onların sıkıntılarına, sorunlarına anlık çözümler üretebilme şansı yakalıyoruz. Biz bu ziyaretleri sadece seçim dönemlerinde değil her hafta her onbeşgünde bir gerçekleştiriyoruz. Çünkü bu buluşmalar vatandaşlarımızla kaynaşmamıza en güzel vesilelerden biridir” diye konuştu.

2-327.jpg3-257.jpg5-130.jpg6-101.jpg

HASAN ANGI; “ŞEHRİN GELECEK PLANLAMASINI VATANDAŞIMIZLA BİRLİKTE YAPIYORUZ”

Şehrin güzelliğine yeni güzellikler katmak adına bu ziyaretlerin önemine vurgu yapan Ak Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı ise bu geniş kapsamlı ziyaretler sayesinde belediyelerin yaptığı

hizmetlerin kamuoyundaki yansımalarını ve vatandaşın beklentilerini öğrenme, yerinde görme ve tespit etme fırsatı bulduklarını ifade etti. Angı, konuşmasını şöyle sürdürdü; “Tüm bunlarla birlikte bu ziyaretlerde gelecek planlamalarımızı da vatandaşlarımızla birlikte yapabiliyor, onlara kendimizi ve yaptıklarımızı en ince ayrıntısına kadar ifade edebiliyoruz. Bugünkü buluşmamızda vatandaşımıza ayrıca 2020 yılı ile ilgili iyi dilek ve temennilerimizi de iletme fırsatı yakaladık. Tüm şehirde olduğu gibi Konya’nın en merkezi bölgesi olan bu alan ve caddede çok kolay gezilen çok daha iyi alışveriş yapılan bir alana dönüştü ve dönüşmeye de devam edecek.

LEYLA ŞAHİN USTA; “HER DAİM SAHADAYIZ, HER DAİM VATANDAŞLARIMIZLA İÇ İÇEYİZ”

Milletvekilleri, İl Başkanı, Belediye Başkanları, İl, İlçe Teşkilatları ve tüm kademeleri ile her daim sahada olduklarını ifade eden Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta dabu ziyaret vesilesi ile esnaf ziyareti yapıp vatandaşları selamladıklarını ve onların sorunlarını, sıkıntılarını ve dertlerini dinleme fırsatı yakaladıklarını belirtti. Vatandaşların kendilerine karşı olan sevgi ve muhabbetlerini de bir kez daha görmüş olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Usta, sözlerini şöyle sürdürdü; “Güzel bir kış gününde hem bizim hem vatandaşlarımız için güzel bir çalışma oldu. Kış günü olmasına rağmen çarşı bir hayli hareketliydi. Bu da ziyaretlerimizi bereketli kıldı. Esnaf ve vatandaşlarımıza bereketli ve başarılı bir 2020 yılı yaşamaları adına temennilerimizi ilettik. Biz Ak Parti olarak ülkemiz ve Konyamız için çalışmalarımıza hız kesmeden ara vermeden devam ediyoruz. Kongre süreci yaşadığımız şu dönemde teşkilatımızla birlikte yeni çalışmalarla daha çok sahada olacağız. Bu süreçte vatandaşlarımızla daha çok iç içe olacağız. Bunula birlikte vatandaşlarımızı da teşkilatlarımıza davet ediyoruz.”

7-003.jpeg1-298.jpg

Kaynak:HABER MERKEZİ

Etiketler :