AK Parti’den Ereğli'ye çıkarma

AK Parti’den Ereğli'ye çıkarma

AK Parti Konya İl Teşkilatı, seçim çalışmaları kapsamında Konya’nın Ereğli ilçesine adeta çıkarma yaptı. Partililer, Ereğli’de düzenlenen “Birlikte Ereğli” programında vatandaşlarla bir araya geldi, 7 Haziran’da yapılacak seçimlerde destek istedi.

AK Parti Konya Milletvekilleri ve milletvekilleri adayları, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya’nın merkez ilçelerinin belediye başkanları Fatma Toru, Uğur İbrahim Altay, Mehmet Hançerli ile Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, AK Parti’nin 22. 23. ve 24. dönem milletvekilleri, il ve ilçe teşkilatları, il ve ilçe kadın ve gençlik kolları yönetimi, meclis üyeleri ve partililerle birlikte Ereğli ilçesini ziyaret eden AK Partili heyet, ilk olarak Ereğli’nin mahallelerinde yaklaşık 500 kişiyle seçim gezileri yaptı, destek istedi.

Ereğli'nin Zengen Mahallesi'nde halkla buluşan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ve milletvekili adayları, seçimlerde destek istedi. Burada mahalle halkına hitap eden Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Konya için büyük bir şans olduğunu söyledi. AK Parti heyeti mahallelerdeki gezi ve temasların ardından Ereğli ilçe merkezinde vatandaşlarla buluştu. Ereğli Ulu Cami’de kılınan öğle namazını müteakip başlayan AK Partililerin toplu büyük yürüyüş programı çarşı merkezine kadar devam etti.

ARAT: "7 HAZİRAN SEÇİMLERİNDE AHMET DAVUTOĞLU’NA EN YÜKSEK DESTEĞİ VEREREK ANKARA’YA GÖNDERECEĞİZ"

Programla ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, Konya İl Teşkilatı olarak Ereğli ilçesini ziyaret ettiklerini söyledi. Ereğli’ye yüzlerce kişiyle geldiklerini vurgulayan Arat, “Büyükşehir Belediye Başkanımız, milletvekillerimiz, milletvekili adaylarımız, 22. 23 ve 24.dönem milletvekillerimiz, ilçe belediye başkanlarımız, ilçe başkanlarımız, il ve ilçe teşkilatı ana kademeden kadın ve gençlik kolları mensuplarımızla Ereğli’deyiz” dedi. Ereğli’nin tüm sınırlarını gezdiklerini ve bu zamana kadar Ereğli’de yaptıkları AK Parti çalışmalarını anlattıklarını ve bundan sonraki dört yıllık dönemde Ereğli’ye vereceklerini de anlattıklarını belirten Arat, “Bu zamana kadar Konya’nın 40 bin metrekarelik alanını dolaştık. Artık Konya Türkiye siyasetinde Başbakanlık makamıyla temsil ediliyor. Konya’nın milletvekili adayı Ahmet Davutoğlu ve Türkiye’nin başbakanı. Ahmet Davutoğlu Ereğli’nin milletvekili adayı. Biz bu dönemde özellikle gerek Konya’da gerekse 31 ilçemizin tüm sınırları içerisinde Ahmet Davutoğlu’nu anlatıyoruz. Geçmişte nasıl ki Rize, Malatya, Isparta, Zonguldak gibi bağrından çıkmış evladını nasıl sahiplenmişse bu zamana kadar yük alan Konya yine AK Parti’ye üzerine düşeni yapacak. 7 Haziran seçimlerinde Ahmet Davutoğlu’na en yüksek desteğini vererek 8 Haziran’da Ankara’ya başı dik, ayakları sağlam yere basan bir başbakan olarak gönderecektir. Bu zamana kadar 13 yılda yapılan AK Parti hizmetlerini unutmadı. Ve bundan sonra da yine gerek Ereğli’ye, gerekse Konya ve ülkemize en iyi hizmeti ve en hayırlı hizmeti yine AK Parti kadrolarının yapacağına inandıklarına inanıyoruz. Bugün Ereğli’de yapmış olduğumuz bu çıkarma ile Ereğli’nin tüm alanlarında partimizi anlattık, anlatıyoruz, öğleden öncesi köy ve kasabalardan dönüşen mahalleleri gezdik, öğleden sonra ise kurmuş olduğumuz ekipler Ereğli’nin merkezinde gerek iş yerlerini, gerekse apartmanları gezecekler, halkımıza ve Ereğlili hemşehrilerimize hem Sayın Başbakanımızı, hem de partimizi anlatacağız. 7 Haziran seçimlerinde Ereğli’den de en hayırlı, en yüksek sonucun çıkacağına inanarak anlatacağız” dedi.

AKYÜREK: "DİĞER PARTİLERE OY VERENLERDEN DE KONYA VE EREĞLİ’NİN GELECEĞİ İÇİN OYLARINI İSTİYORUZ"

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ise, yüzlerce kişiyle Ereğli’ye çıkarma yaptıklarını ifade ederek, “Bugüne kadar Ereğli ilçemizde AK Parti hükümeti olarak birçok hizmete imza attık. Önümüzdeki seçimlerde önce Başbakanımız Ahmet Davutoğlu daha sonra birbirinden kıymetli milletvekilleri için oy istiyoruz. Bu artık milli bir dava haline geldi. Bu davada mutlaka Konya ve Ereğli kazançlı çıkacak. Bugüne kadar yapılamayan ne varsa hepsinin yapılması için takipçisi olacağız. Zaten yaparsa sadece AK Parti yapar. Halkımızın yüksek desteği bizlere güç verecek. Diğer siyasal partilere oy verenlerden de Konya ve Ereğli’nin geleceği için oylarını istiyoruz” diye konuştu.

Partililer, daha sonra esnafları da ziyaret ederek AK Parti’ye 7 Haziran’da yapılacak seçimlerde destek istedi.