AK Parti'den aday adayı olan Salim Özdemir kimdir?

AK Parti'den aday adayı olan Salim Özdemir kimdir?

AK Parti'den aday adayı olan Salim Özdemir kimdir?

SALİM ÖZDEMİR KİMDİR?

1977 doğumlu olan Salim Özdemir, Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Zootekni Bölümü’nü tamamladı.

Halen, Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklamcılık ABD- Pazarlama İletişimi ve Marka Yönetimi Bilim Dalı’nda T. Yüksek Lisans öğrenimi görüyor.

2002 yılında vatani görevini yerine getiren Özdemir, çeşitli zaman aralıklarında aktif siyasetin ve sivil toplumun içinde vazifeler aldı.

2003-2005 yılları arası özel sektörde, 2005-2008 arası Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı ile Hesap İşleri Daire Başkanlığı Stratejik Planlama birimlerinde kamu hizmetinde bulunan Salim Özdemir, bu tarihten sonra kendini “Müzmin Girişimci” olarak da tanımladığı hayat felsefesine uygun olarak iş dünyasına adım attı ve başarılı şekilde çeşitli sektörlerde şirketlerin kurucu ortaklığı ve yöneticiliğini yaptı. Halen reklam sektöründe faaliyet gösteren Özdemir, çağın işi olan internet sektörüne özel ilgi duymakta ve yatırımlar yapmaktadır.

En son olarak bir sivil insiyatif girişimi, siyasal bilinçlendirme kampanyası “Bir Oyum Var”ı projelendiren ve uygulamaya koyan Salim Özdemir, milyonlarca vatandaşa bu kampanyanın ulaşmasını sağlamıştır.

Evli ve 2 çocuk babası olan Özdemir, ingilizce bilmektedir.