AK Parti Yunak’dan MHP’ye ziyaret

AK Parti Yunak’dan MHP’ye ziyaret

AK Parti Yunak’dan MHP’ye ziyaret ...

Haziran Cumhurbaşkanı Seçimi ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri sonrasında Cumhur İttifakında yer alan MHP Yunak  İlçe Başkanı Bayram Çil ve Teşkilatına ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Yunak’ta  gayri resmi seçim sonuçlarının kesinleşmesinin hemen ardından Yunak Belediye Başkanı Abdullah Emre Demirhan , AK Parti Yunak  İlçe Başkanı Tahir Kuru  ve yönetim kurulu üyeleri Yunak  MHP ilçeBaşkanı Bayram Çil ve teşkilatını ziyaret etti.

AK Partili Belediye Başkanı Demirhan , ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, "MHP İlçe Başkanı Bayram Çil ve yönetiminin vermiş olduğu desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür ziyaretinde bulunduk.Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerimizin memleketimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Cumhur İttifakı olarak bu ülkenin iç ve dış düşmanlarına, tüm terör örgütlerine gereken cevabın sandıkta verildiğini düşünüyorum. Bundan sonra önümüze bakmamız gereken şey, yeni Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminde ülkemizi daha güçlü hale getirecek, dünyada, bölgesinde lider, söz sahibi, İslam dünyasında rol model, sessiz yığınların sesi, mazlumların sesi olan bir ülke haline getirmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. " görüşlerinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren MHP Yunak İlçe Başkanı Bayram Çil ,  "Teşkilatım adına ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum. Ne olursa Yunağımız  için, Yunağımız  güzel olsun diye istiyoruz. Dünü geride bıraktık, Yunak’lı  hemşehrilerimiz de büyük bir teveccüh ortaya koydular. Hem Cumhurbaşkanlığında hem milletvekilliğinde yüksek bir desteği sandığa yansıttılar. İnşallah, bundan sonraki süreç içerisinde ülkemiz yepyeni bir düzlemin, çalışma sürecinin, birlik beraberlik ve kardeşliğin içerisine girecektir. Ziyaretlerinden dolayı başkanımıza ve heyetine teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Günün anısına ziyaret sonunda çektirilen fotoğrafta MHP’liler “Bozkurt “ işareti, AK Partililer ise”Rabia “ işareti veren poz verdiler.