AK Parti Yozgat Milletvekili Akgül:

AK Parti Yozgat Milletvekili Akgül:

"Bizim birey olarak bu seçimde ülkemize, devletimize sahip çıkmamız gerekiyor"

YOZGAT (AA) - AK Parti Yozgat Milletvekili Abdulkadir Akgül, "Bizim birey olarak bu seçimde ülkemize, devletimize sahip çıkmamız gerekiyor" dedi.

Akgül, AK Parti Çayıralan İlçe Başkanlığı tarafından Belediye Sosyal Tesislerinde parti görevlilerine yönelik düzenlenen sandık bilgilendirme toplantısında, sandıklara sahip çıkılması gerektiğinin altını çizerek, geçen seçimlerde Yozgat genelinde birçok vatandaşın sandığa gitmediğini, birçok oyun ise geçersiz sayıldığını söyledi.

7 Haziran'da milletin AK Parti'ye Türkiye’yi yönetmesi için önemli bir görev verdiğini anlatan Akgül, şöyle devam etti:

"Milletimiz bizden biran önce ülkenin sorunlarının çözülmesini bekliyor. Bahçeli 'milliyetçiyim' diye geçiniyor ama koalisyona yaklaşmıyor. Milliyetçiyse bunu yapması gerekmez miydi? Peki o yapmadı. CHP Türkiye’nin ilk partisi. 'Bu ülkenin sahibiyim' diyorsun. Sen neden koalisyona yaklaşmıyorsun  Ama onlar seçimden önce bir anlaşma yaptılar. Tek amaçları Recep Tayyip Erdoğan’ı devirmekti. Onun için ülke yönetimi ile ilgili bir hazırlık yapmadılar. Onlara verilen emir öncelikle Tayyip Erdoğan’dan kurtulmak, ondan sonra iktidara gelmek. Bunlara emir verenler Türkiye’yi belli bir rotada idare ettirmeyi amaçlayan insanlardır." 

AK Parti’nin koalisyon kurulması noktasında elinden gelen her şeyi yaptığını belirten Akgül, AK Parti'nin Türkiye'nin partisi olduğunu dile getirdi.

Akgül, Türkiye'nin 1 Kasım'da yeniden sandık başına gideceğini, seçmenlerin ülkenin geleceğini belirleyeceğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Biz milletvekili oluruz veya olmayız, fark etmez ama bizim artık ülkemize devletimize, çocuklarımıza sahip çıkmamız gerekiyor. Kendi silahımızı, tankımızı, uçağımızı yapıyoruz. Ülkemiz şu an çok iyi bir yerde. Bizim de birey olarak bu seçimde ülkemize devletimize sahip çıkmamız gerekiyor. Bu, AK Parti birinci olsun diye değil, ülke birinci olsun diye. Bundan önceki verdiğimiz sözler de yapılacak. Türkiye büyüyorsa Çayıralan da büyüyecek. Sandıklarımıza sahip çıkacağız."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı