AK Parti Yozgat İl Başkanı Lekesiz:

AK Parti Yozgat İl Başkanı Lekesiz:

"AK Parti iktidarı ile eğitim yatırımları ile öğrenci şehri haline gelen Yozgat'ta, hizmet sektörüne yapılan yatırımlarla 5 bine yakın istihdam sağlayıp işsizliğe çare aranacak"

YOZGAT (AA) - AK Parti Yozgat İl Başkanı Harun Lekesiz, AK Parti iktidarı ile eğitim yatırımları ile öğrenci şehri haline gelen Yozgat'ta, hizmet sektörüne yapılan yatırımlarla 5 bine yakın istihdam sağlayıp işsizliğe çare aranacağını bildirdi.

Lekesiz, yaptığı yazılı açıklamada, bölge hastanesi, yeni cezaevi, Diyanet Eğitim Merkezi, Adalet Eğitim Merkezi ve Tıp Fakültesi'nin faaliyete geçmesiyle hizmet sektöründe yaklaşık 5 bin istihdam alanı açılacağını kaydetti.

Eğitim yatırımları ile ticari yaşamı, hizmet sektöründeki gelişmişlikle ile ise işsizliği en aza indirip göçü durduracaklarını aktaran Lekesiz, şunları kaydetti:

 "AK Parti iktidarının 13 yıldır attığı tohumlar yavaş yavaş şehirde kendini hissettirmeye başladı. Yozgat’ın dört bir yanı AK Parti’nin eserleriyle gelişimini sürdürüyor. Özellikle son yıllarda yapılan projelerle Yozgat şantiye alanına döndü. Bölge Hastanesi, Yeni Cezaevi, Diyanet Eğitim Merkezi, Adalet Eğitim Merkezi ve Tıp Fakültesi önümüzdeki yıl hizmete girecek. Yapılan yatırımlar hizmet sektöründe yaklaşık 5 bin istihdam anlamına geliyor. AK Parti'nin laf siyaseti değil hizmet siyaseti yaptığını görmüş oluyoruz. AK Parti iktidarı ile eğitim yatırımları ile öğrenci şehri haline gelen Yozgat'ta, hizmet sektörüne yapılan yatırımlarla 5 bine yakın istihdam sağlayıp işsizliğe çare aranacak.''

Yozgat halkının her dönem AK Parti iktidarına verdiği güçlü desteğin hakkını vermeye çalıştıklarını belirten Lekesiz, ''Yozgat’ın dört bir yanında 13 yıldır yapılan yatırımlar bugün eskimiş bile oldu. Her dönem yeni şeyler söylemek gerekir diyen AK Parti iktidarı yine dört bir yanı şantiye alanına döndürdü. İnşallah yakın zamanda bu projelerde hayata geçtiği zaman, Yozgat artık tutulamaz şehir olacak. Bugün bunun meyvelerini görüyoruz'' ifadelerini kullandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı