AK Parti Sosyal Bilimler Teşvik Ödülleri

AK Parti Sosyal Bilimler Teşvik Ödülleri

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Hotar: "Başvuran adaylarımızdan, eserlerinde sosyal bilimler alanında son 13 yılda yeni Türkiye’nin büyümesi ve gelişmesini doğrudan veya dolaylı bir şekilde anlatan tutum ve uygulamaları incelemelerini istemekte

İZMİR (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, bu yıl 5'incisi düzenlenen Sosyal Bilimler Teşvik Ödülü için başvuruların başladığını belirtti.

Hotar, yaptığı yazılı açıklamada AK Parti Ar-Ge Başkanlığı'nın düzenlediği 5. Sosyal Bilimler Teşvik Ödülü kapsamında makale, tez ve kitap-belgesel kategorilerindeki bilimsel çalışmaların ödüllendirileceğini bildirdi.

Sosyal Bilimler Teşvik Ödülü'nün akademik çalışma hayatına da katkı sağlayan bir organizasyon olduğunun altını çizen Hotar, açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Başvuran adaylarımızdan, eserlerinde sosyal bilimler alanında son 13 yılda yeni Türkiye’nin büyümesi ve gelişmesini doğrudan veya dolaylı bir şekilde anlatan, AK Parti’nin siyasal, toplumsal, tarihsel, kültürel, bölgesel, ekonomik, uluslararası ilişkiler gibi sosyal bilimleri ilgilendiren konulardaki tutum ve uygulamalarını incelemelerini istemekteyiz.

Sosyal Bilimler Teşvik Ödüllerimiz kapsamında adaylarımızın eserlerini akademisyenlerden oluşan bir kurul inceleyecek ve ödüllerimizi bu incelemelere göre vereceğiz. Ödüllerin içeriği ve diğer bilgileri edinebilmek için başvuru yapmak isteyen vatandaşlarımız Genel Merkezimizde bulunan kütüphanemiz ile irtibata geçebilir."



AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :