AK Parti Sivas İl Yönetimi ilk toplantısını yaptı

AK Parti Sivas İl Yönetimi ilk toplantısını yaptı

SİVAS (AA) - AK Parti Sivas İl Yönetimi, ilk toplantısını yaptı.AK Parti İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı...

SİVAS (AA) - AK Parti Sivas İl Yönetimi, ilk toplantısını yaptı.

AK Parti İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımları ile gerçekleşen 6. Olağan İl Kongresinde yeniden İl Başkanı seçilen Ziya Şahin yeni yönetim kurulu ile ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Şahin, toplantıda yaptığı konuşmada, kongreye katılanlara teşekkür etti. Coşkulu ve kalabalık bir kongre gerçekleştirdiklerini aktaran Şahin, 2019 da yapılacak seçimlere değindi.

Seçimin önemine dikkati çeken Şahin, şunları kaydetti:

"2019 yılındaki bu seçimler ciddi anlamda hayat memat meselesi, Türkiye ve mazlum milletler için hayat memat meselesi. Zira kalkınma hızımız yüzde 5.5, 2023'te kalkınmış 10 ülke arasına girmek istiyoruz ama etrafımız ateş çemberi. Türkiye kalkınmasın gelişmesin diye her türlü silahlarıyla saldırıyorlar. Hem psikolojik hem askeri hem de siyasi olarak saldırıyorlar. Ama başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve onun yanında dik duran teşkilatlarımız sayesinde ayaktayız ve kalkınmaya devam ediyoruz. 2019'da bu süreci akamete uğratmak isteyenlere karşı verilecek en güçlü cevaptır. Bu cevabı da bu kurul verecek, yani Sivas'ta AK Parti İl Teşkilatı verecek."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :