AK Parti Seydişehir Teşkilatı bayramlaştı

AK Parti Seydişehir Teşkilatı bayramlaştı

AK Parti Seydişehir İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma programı Ramazan Bayramının 1. Günü partililerin yoğun katılımıyla teşkilat binasında gerçekleştirildi.

 

Bayramlaşma programına Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, yönetim Kurulu üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, mahalle temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda partili katıldı.

 

Bayramların insanların birbirleriyle kaynaşması ve yardımlaşma duygularının gelişmesi açısından büyük öneme sahip önemli günler olduğunu söyleyen Ak parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer mübarek Ramazanı şerifin ardın bir Ramazan bayramı vesilesiyle yeniden bir aradayız. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin. Bayramlaşma programına katılımlarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür eder, bayramınızı tebrik ederim dedi.

 

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’da bayramlaşma programına katılan partililerin Ramazan Bayramlarını kutlayarak başladığı konuşmasında Bayramlar sevinçtir; birlik ve beraberliktir. Mübarek Ramazan Ayından sonra ulaştığımız Ramazan Bayramını burukluk içinde karşıladık. Ülkemize; cennet vatanımıza göz koyanlar, huzurumuza göz koyanlar birtakım oyun içindedirler. Ama bu oyunlar hiçbir zaman bu topraklarda amacına ulaşamayacaktır. Allah'ın izni ile birliğimizi, dirliğimizi kimse bozamayacaktır dedi.

 

Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci'de konuşmasında birileri diğer İslam ülkelerini karıştırdıkları gibi Türkiye’yi de karıştırmanın çabası içerisindedirler. Fakat Allah’ın izniyle bizler birbirimize sıkı sıkıya kenetlendiğimiz takdirde bizi birbirimize düşüremeyeceklerdir. Sayın Cumhurbaşkanımız huzurumuzu bozmak isteyenlere karşı büyük bir mücadele veriyor. Bizlerde kendisine destek olmalı ve onu bu süreçte asla yalnız bırakmamalıyız. Çünkü bu ülke hepimizin ülkesidir ve bizim gidecek başka da bir ülkemiz yoktur. Bu mübarek Bayramlar birlik ve beraberliğimizin daha da sağlamlaşmasına vesile olmaktadır. Rabbim inşallah daha nice güzel bayramlarda birlikte olmayı nasip etsin. Ramazan bayramınız mübarek olsun dedi.

 

AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu'da programına katılan vatandaşların bayramlarını kutlayarak başladığı konuşmasında iç ve dış mihraklar hiç durmadan bu asil milletin huzurunu bozma yönünde çalışmalar yapmaktadırlar. Ama bu güne kadar ülkemiz üzerinde oynanan oyunları nasıl bozmuş isek bundan sonrada birliğimiz ve beraberliğimiz sayesinde bozmaya devam edeceğiz. Türkiye 16 Nisan’da yapılan Referandum seçimiyle artık yeni bir döneme girmiştir. Referandumdan çıkan sonuç yedi düvele karşı alınan bir sonuçtur ve bana göre başarılı bir sonuçtur. Bu sonuca hep birlikte gece gündüz demeden ulaştık. Türkiye’nin hızla büyümesinden rahatsız olanlar 15 Temmuz’da meydanlardan kaçarken bugünlerde ise yollarda adalet aramaktadır. Adalet yollarda değil Devletin mahkemelerinde aranır. Diğer bir taraftan da dış güçler orta doğuda oynadıkları kirli oyunları bu defa Katar üzerinde oynamaktadır. Amaç yaşanan olayları Katar üzerinden Türkiye’ye sıçratmaktır. Fakat amaçlarına ulaşamayacaklardır. Mazlumların tek bir umudu vardır. O da Türkiye’den başkası değildir. Bizlerde içimizde birlik ve beraberlik içerisinde olarak fitneye asla fırsat vermeyeceğiz. Ülkemizin geleceği için millet olarak bugüne kadar nasıl dik durmuş isek bundan sonra da dik durmaya devam edeceğiz dedi. Haber Merkezi