AK Parti Seydişehir Danışma Meclisi toplantısı yapıldı

AK Parti Seydişehir Danışma Meclisi toplantısı yapıldı

Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanlığının 66. ilçe danışma meclisi toplantısı partililerin katılımıyla yapıldı.

Şaban Cengiz Kültür Merkezinde yapılan 66. İlçe Danışma meclisi toplantısına MKYK üyesi, Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir, Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, İl yönetim kurulu üyesi ve İlçe koordinatörü Uğur Erdoğan, İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Kadın Ve Gençlik Kolları Başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve mahalle temsilcileri katıldı.

İlçe Danışma Meclisi toplantısının açılış konuşmasını yapan Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer Kurucu Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın partimizin başına geçmesiyle birlikte ülkeye ve millete hizmet etme yolundaki sorumluluğumuz daha da artmıştır. Onun için önümüzdeki süreçte çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. İçindeki bulunduğumuz mübarek Ramazan ayında fakir sofralarına misafir olacağız. Şayet bizim soframızda her çeşit nimet varken fakirin sofrasında bir tas çorbası yok ise bu vebal hepimizin üzerinedir. Bu güne kadar ihtiyaç sahibi kardeşlerimize nasıl yardıma koşmuş isek bundan sonrada koşmaya ve onların yanında olmaya devam edeceğiz dedi.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’da ustaların ustası, liderlerin lideri kurucu genel başkanımız artık direksiyonun başına geçmiştir. Bundan sonraki sürecin daha da hayırlı olacağına olan inancımız tamdır. 2019 yılına emin adımlarla ilerleyeceğiz dedi.

Belediye çalışmaları hakkında da bilgi veren Başkan Tutal Seyit Harun Projesi kapsamında çalışmaların başladığını ifade ederek, Kuğulu projemizin çalışmaları da devam etmektedir. Eski garajın ihalesi de Haziran ayı içerisinde yapılacaktır. Termalde yeni kuyular açmak suretiyle yaptığımız çalışmalarda olumlu sonuçlar aldık. Belediye olarak buranın ihalesini bir ay içerisinde yaparak 2018 yılının son baharında termali vatandaşlarımızın hizmetine açacağız dedi. Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci’de 66. İlçe Danışma meclisi toplantısında yaptığı konuşmada Siyasette hareketli günler yaşadık. 16 Nisan halk oylaması ülkemizin geleceği açısından çok önemli bir seçimdi. Bu konuda gerek Konya olsun gerekse Seydişehir olsun üzerine düşen görevi layıkıyla yerine getirdi. Artık bundan sonra yeni atılım dönemiyle birlikte Türkiye büyümeye ve gelişmeye hızla devam edecektir. Reisimiz kurduğu yuvaya geri dönmüştür. İnşallah yeni dönemde ülkemizin ve milletimizin yararına olacak hizmetler daha hızlı bir şekilde hayata geçecektir dedi.

MKYK üyesi, Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir’de mübarek Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını diliyorum diyerek başladığı konuşmasında Ak Parti siyasetinde sen, ben diye bir şey yoktur. Biz vardır. Her zamanda biz dediğimiz için başarılı olduk. Partimiz kurulduğu günden bugüne kadar çeşitli badireleri atlatarak bugünlere gelmiştir. Hep birlikte davamızın gücüne güç katmak için hep birlikte mücadele edeceğiz. Liderimizin etrafında sıkı sıkıya kenetleneceğiz. Gece gündüz demeden ülkesi ve milleti için çalışan bir liderin yükünü hafifletmek için hepimiz taşın altına elimizi koyacağız. Yüce Allah Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ve milletimizin yolunu açık etsin dedi.

Ak parti Seydişehir İlçe Teşkilatının 66. İlçe danışma Meclisi toplantısı toplantıya katılan partililerin divan heyetine yönelttiği soru cevap kısmıyla son buldu.