AK Parti Seydişehir Danışma Meclisi toplandı

AK Parti Seydişehir Danışma Meclisi toplandı

AK Parti Seydişehir İlçe Teşkilatının 63. Danışma Meclisi toplantısı yapıldı. Belediye Düğün Salonu'nda düzenlenen programa, AK Parti...

 AK Parti Seydişehir İlçe Teşkilatının 63. Danışma Meclisi toplantısı yapıldı.

Belediye Düğün Salonu'nda düzenlenen programa, AK Parti Konya Milletvekili Ömer Ünal, AK Parti İl Koordinatörü Uğur Erdoğan, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Belediye Başkanı Mehmet Tutal ile partililer katıldı.

Milletvekili Ünal, burada yaptığı konuşmada, AK Parti'nin bugüne kadar birçok vesayet sistemini bitirdiğini, en sonuncusunu da 16 Nisan'da bitireceğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sadece Türk milletinin değil, ümmetin de umudu olduğunu belirten Ünal, şunları kaydetti:

"Bu ülkenin rejimle bir sorunu yoktur. 1982 Anayasası vesayet rejimi üzerine kurulmuş bir anayasadır. Bu anayasanın ülkenin yönetilmesinde yeterli olmadığını artık hepimiz görmekteyiz. Birileri oturarak milletin seçtiği hükümetle, meclisle oynayabiliyordu. Milletimiz 16 Nisan'da en doğru kararı verecektir. Onun için yürekten inanıyorum ki milletimiz 'evet'ten yana olacaktır."

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :