AK Parti Selçuklu KOZ’u izledi

AK Parti Selçuklu KOZ’u izledi

AK Parti Selçuklu Teşkilatı, Son Dönemde yaşanan olayların işlendiği ve büyük ilgi uyandıran Kod adı:K.O.Z. adlı filmi izledi.

Selçuklu Ana Kademe,Kadın Kolları ve Gençlik kollarının katıldığı programda salon tam olarak dolarken film çıkışında özellikle gençlerin son dönemde  ülkemizde oynanan kirli oyunlar  ve kirli ittifaklar hakkında  fikir sahibi olduğu gözlendi.

Film, yargı ve polis teşkilatlarındaki yapılanmaları, MİT’ten basına yansıyanları, istihbarat şefinin ifade vermek için çağrılmasını, Gezi olaylarını, 17 ve 25 Aralık operasyonlarının hedeflerini; yani kısacası Türk siyasi tarihinin yakın geçmişte yaşadığı ve halen içinde bulunduğu siyasal ve toplumsal süreçleri işliyor. Ülkenin yakın tarihinde yaşanan olaylara, henüz dumanı üzerindeyken yaklaşmayı hedefleyen Kod Adı K.O.Z.: Maskeler Düşüyor, içeriğindeki gündem maddeleriyle de adından söz ettirdi..
Yapımcı Uğur Yalçınkaya’nın ifadesine göre ise film; “devlet düşmanlarının iç yüzünün ortaya çıkarmayı amaçlıyor”. Filmin yönetmenliğini Celal Çimen üstlenirken, kadroda Orhan Kılıç, Hazım Körmükçü, Tolga Karel, Cem Kurtoğlu, Remzi Evren ve Hakan Ural gibi önemli isimler yer alıyor.