AK Parti Seçim İrtibat Bürosu'na saldırı iddiası

AK Parti Seçim İrtibat Bürosu'na saldırı iddiası

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Dindar: "AK Parti'nin Tepebaşı ilçesinde yer alan seçim bürolarına yapılan saldırıyı gerçekleştirenler yargı önünde hesap verecek"

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Ertuğrul Dindar, AK Parti'nin Tepebaşı ilçesinde yer alan seçim bürolarına yapılan saldırıyı gerçekleştirenlerin yargı önünde hesap vereceğini bildirdi.

Dindar, yaptığı yazılı açıklamada, Ankara'daki terör saldırısını kınadı.

"AK Parti'nin Tepebaşı ilçesinde yer alan seçim bürolarına yapılan saldırıyı gerçekleştirenler yargı önünde hesap verecek" ifadelerini kullanan Dindar, şunları belirtti:

"Birileri, ülkemizi kana bulayan hainlerin yaptıklarından kendilerine iş çıkararak, yakmak, yıkmak, kırmak ve dökmek için bahaneler üretip huzuru bozmak için haince saldırıları yapıyorlar. Ülkemizi kana bulayan hain şer odaklarını ve onun destekçilerini şiddetle ve nefretle kınadığımızı her kesin bilmesini isterim. Ankara'da, insani duygu taşıyan herkes bir parçasını kaybetti. Hepimizin yarısı oradaki hunharca ve kalleşçe yapılan saldırıda kayboldu. Acı hepimizin acısıdır, acı benim acımdır, acı teşkilatımın acısı, acı ülkemin acısıdır. Lütfen bu hain saldırıyı kimse siyaset malzemesi yaparak birilerini hedef göstermesin."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı