AK Parti MYK'da devir teslim

AK Parti MYK'da devir teslim

AR-GE'den Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına getirilen Dağ, görevi Hotar'dan devraldı

ANKARA (AA) - AK Parti'nin yeni Merkez Yürütme Kurulunda (MYK) AR-GE'den Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına getirilen İzmir Milletvekili Hamza Dağ, görevi İzmir Milletvekili Nükhet Hotar'dan devraldı.

Hotar, AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen devir teslim töreninde, AK Parti'nin her zaman kendini yenileyen bir yapıyla başarılarını artırarak bugüne kadar geldiğini ifade etti.

Olağanüstü kongre sürecinin ardından yapılan değişiklikle görevini yine bir İzmir milletvekiline devrettiğini belirten Hotar, yeni çalışmalarla görevine devam edecek Dağ ve ekibine başarılar diledi.

Görevi devralan Hamza Dağ ise 16 Nisan halk oylaması sonrasında siyasal ilişkiler bağlamında çok farklı bir ortama doğru yöneldiklerine değindi.

Olağanüstü kongre sonrası Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) ve MYK'nın yeniden oluşturulduğunu anımsatan Dağ, bu değişim ve dönüşümün, milletin kahir ekseriyetiyle desteklediği Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan liderliğinde gerçekleştirilmesinin kendileri açısından çok önemli olduğunu bildirdi.

Hotar'ın uzun yıllar genel başkan yardımcılığı görevini yürüttüğünü ve fikirlerinden istifade ettiklerini dile getiren Dağ, yeni görevini yerine getirirken de aynı istişare mekanizmasıyla yollarına devam edeceklerini belirtti. Dağ, bu zamana kadarki çalışmalarından dolayı Hotar'a teşekkür etti.

Dağ, AR-GE biriminde farklı başkanların görev aldığını hatırlatarak, şunları kaydetti:

"2019'a kadar çok güçlü bir Türkiye'nin oluşması için hep beraber mücadele edeceğiz. AK Parti'nin bir neferi olarak bu bayrağı devraldık ve daha çok çalışarak bu bayrağı daha yukarılara inşallah çıkartacağız. Bilim ve teknolojiyi kullanan AK Parti'nin bu kurumsal kimliğini daha da geliştirmeye çalışacağız ve bu kurumsallığı şahıslara bağlı noktada değil inşallah daha da oturmuş vaziyette ve yücelten bir yapıyla yolumuza devam edeceğiz."


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :