AK Parti MKYK Üyesi Baybatur:

AK Parti MKYK Üyesi Baybatur:

"AK Parti iktidarları, 14 yıl boyunca nasıl büyük hizmetler yapmışsa Türkiye'nin muasır medeniyetler seviyesine ulaşması için nasıl büyük gayretler nasıl sarfetmişse, bundan sonraki süreçte de devam edecektir"

MANİSA (AA) - AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MKYK) üyesi seçilen Manisa Milletvekili Murat Baybatur, AK Parti iktidarının büyük hizmetler yapmaya devam edeceğini söyledi.

Murat Baybatur, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, Van'da askeri aracın geçişi sırasında gerçekleştirilen terör saldırısında şehit olanlara Allah'tan rahmet ve yakınlarına başsağlığı diledi.

Siyasette kendisine destek verenlere teşekkür eden Baybatur, "AK Parti iktidarları, 14 yıl boyunca nasıl büyük hizmetler yapmışsa Türkiye'nin muasır medeniyetler seviyesine ulaşması için nasıl büyük gayretler sarfetmişse bundan sonraki süreçte de devam edecektir." diye konuştu.

Baybatur, Türkiye'nin durmadan, tökezlemeden, hiçbir sıkıntı yaşamadan büyümeye devam edeceğini ifade etti.

- MKYK üyeliği

Üyesi seçildiği MKYK'nın partinin en üst karar alma organı olduğuna dikkati çeken Murat Baybatur, kendisinden önce aynı görevi üstlenen Hüseyin Tanrıverdi, Selçuk Özdağ ve Bülent Arınç'a teşekkür etti.

Herkesin aklında "Manisa'dan neden bir bakan olmadı?" sorusu olduğunu ifade eden Murat Baybatur, şöyle konuştu:

"Manisa'dan bir milletvekilimizin Manisa'yı temsilen bir bakan olması için çok gayret sarf ettik. Elimizden geleni yaptık ama Genel Başkan ve Başbakanımızın takdiri bu şekildedir. Buna saygı duyuyoruz. Bizim birbirinden kıymetli milletvekillerimiz var. Her biri bakan ayarında, bu kapasiteyi kaldırabilecek kaliteli insanlarımız var. Manisa'dan bir bakan o listede olmayabilir ama Allah'ın izniyle böylesine kıymetli 4 tane milletvekili ile kardeşiniz de MKYK üyesi olarak, burada bir bakan olmayışının eksikliğini Manisalı hemşerilerimize hissettirmeyeceğiz. Bizim de bakanımız yok ama İzmir'in milletvekili şu an Genel Başkan ve Başbakan. Komşuda pişen bize de düşer Allah'ın izniyle. Kendisi zaten Manisa'yı çok iyi biliyor, Manisa'ya birçok kere gelmiş Genel Başkanımız."

Toplantıya, AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti ilçe başkanları ve partililer katıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :