Ak Parti Milletvekili Adayı Lütfiye Selva Çam:

Ak Parti Milletvekili Adayı Lütfiye Selva Çam:

"Gençlerimiz artık boş vaatlere kanmıyorlar. Şükürler olsun gündemi takip ediyorlar"

ANKARA (AA) - Ankara 2. Bölge 3. sıra milletvekili adayı Lütfiye Selva Çam, "Gençlerimiz de artık boş vaatlere kanmıyorlar. Şükürler olsun gündemi takip ediyorlar. Ben bu vaatlerin yerini bulmayacağını düşünüyorum" dedi.

Partisinin seçim çalışmaları için Ankara’nın Çubuk ilçesine gelen Çam, AA muhabirinin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

CHP’nin vaatlerinin yerini bulmayacağını savunan Çam, gittikleri yerlerde yaşlı amcalar kadar gençlerin de gündemi takip ettiğini ve boş vaatlere kanmayacağına inandığını söyledi.

Bir vaatte bulunulduğunda kaynağının da açıklanması gerektiğini savunan Çam, "Yaklaşık 20 gündür sahada çalışıyoruz. İlçe ilçe dolaşıyoruz, kadınlarla, gençlerle, esnafımızla bir aradayız. CHP’nin açıklamış olduğu vaatlerle ilgili olarak halkımız artık gerçekleri görüyor. Bu söylenenlere inanmıyor" değerlendirmesini yaptı.

Çam, HDP’nin barajı aşamayacağını iddia ederek, "Çünkü son dönemlerde gerek reklamlarıyla musluklardan kan akıtarak, halkı korkutarak, ürküterek bir başarı elde etmeye çalışıyorlar. Ancak halkımız bu gerçekleri görüyor. 2002 yılından itibaren Türkiye’nin geldiği noktayı net bir şekilde herkes yaşayarak gördü. Vaatlerle tehditlerle bir yere varılamayacağının farkındalar. Biz Allah’ın izniyle 7 Haziran’da yüksek çoğunlukla parlamentoya gideceğimiz inancındayım" diye konuştu.

Çözüm Sürecini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığını hatırlatan Çam, AK Parti olarak Çözüm Sürecinin arkasında olduklarını aktardı.   

 

Kaynak:Haber Kaynağı