AK Parti Meram’dan ziyaret

AK Parti Meram’dan ziyaret

AK Parti Meram İlçe Başkanı ve yönetimi, Memleket'i ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başkan İbrahim Özen, seçim süreci ile ilgili çalışmaları tüm hızıyla sürdürdüklerini ve Konya’nın tüm oyuna talip olduklarını ifade etti.

AK Parti Meram İlçe Başkanı İbrahim Özen, Siyasi ve hukuk işlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Murat Dövdü, Tanıtım Medya Birim Başkanı Nihan Zeytun, Memleket'i ziyaret etti. Medya ile bir araya gelerek istişarelerde bulunduklarını dile getiren Özen, “Göreve gelmemizin ardından tüm hızıyla çalışmalarımızı başlattık. Kısa bir süre sonra seçim var. Biz Konya’dan Başbakanımıza sahip çıkmalarını diliyoruz. Parti gözetmeksizin her kesimin oylarına talibiz. İlçemizde de sorunlar noktasında belediyemizle ortak çalışmalar yaparak çözümler üretiyoruz. Medyamızda bize yol gösterici oluyor. Yapıcı olarak yazılan eleştirileri dikkate alarak gerekli çalışmaları yapıyoruz.” diye konuştu

Memleket Yayın Grubu Başkanı Adem Alemdar ise ziyaretten dolayı teşekkür ederek, “Konya medyası şehir adına yapılan bütün faaliyetlerde desteklerini göstermiştir ve göstermeye de devam edecektir. Seçim süreci yaklaşıyor. Partiler gibi gazetelerde yoğun bir döneme giriyor. Bu süreç hepimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.  

memleket.com.tr