AK Parti Meram’da seçim çalışmaları

AK Parti Meram’da seçim çalışmaları

AK Parti Meram İlçe Teşkilatında seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

AK Parti Meram İlçe Teşkilatında seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Ak Parti Meram’da her gün Milletvekili Adayları, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Eski ve Yeni Teşkilat Mensupları, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Üyeleri ve Mahalle Temsilcileriyle birlikte üç grup halinde seçmenlerle buluşuluyor.

Seçim Çalışmaları Kapsamında Ak Parti Konya Milletvekili Adayı Abdullah Ağralı, Ömer Ünal ve Mustafa Efe, Meram’da seçim çalışmalarına katıldı. Ak Parti Meram İlçe Başkanı İbrahim Özen ve Meram Belediye Başkanı Fatma Toru’nun da katıldığı çalışmaların gündüz bölümünde Ahmet Özcan Caddesi, Sivaslı Ali Kemal Caddesi, Hoca Fakı Caddesi, Kapu Camii cavrı, Camcılar, Marangozlar ve Vakıflar Çarşısı, Elektrikçiler ve Yorgancılar çarşısı, Muhacir Pazarına kadar olan bölgede bulunan esnaflar ziyaret edildi. Burada esnaflarla sohbet eden milletvekili adayları Ak Parti programı hakkında bilge verdiler ve destek istediler. Seçim çalışmalarının akşam bölümünde Alparslan Mahallesi, Dedekorkut Mahallesinde ev toplantıları gerçekleştirdi. Mahalle sakinlerinin büyük ilgi gösterdiği toplantılarda gündem değerlendirildi. Diğer taraftan İlçe Kadın Kolları üyeleri de Havzan mahallesinde kapı kapı dolaşarak Meram’lı seçmenlere karanfil dağıttı ve Ak Parti’ye destek istedi.

Seçim çalışmalarını değerlendiren Ak Parti Meram İlçe Başkanı İbrahim Özen, “Ak Parti olarak Meramın dört bir yanında milletvekili adaylarımız, İlçe Kadın Kollarımızla çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Bizler bu ülkenin sevdalısı Ak Kadrolar olarak vatandaşlarımızın yanında olduğumuzu ve olmaya devam edeceğimizi çalışmalarda gösteriyoruz. Seçim beyannamemizde Ak Parti’nin ne kadar samimi ve gerçekçi olduğunun göstergesidir.  Bizler yorulmadan, gece-gündüz demeden Meram’lılarla buluşmaya devam edeceğiz” dedi.