AK Parti Meram’da seçim çalışmaları

AK Parti Meram’da seçim çalışmaları

AK Parti Meram’da seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında Milletvekili Adayları ile birlikte Meram bölgesinde bulunan esnaflar ziyaret ediliyor

 

AK Parti Meram İlçe seçim çalışmaları devam ediyor. Meram’lıların tümüne ulaşılması planlanan çalışmalarda, Ak Parti Konya Milletvekili Adayı Muhammed Uğur Kaleli, Ahmet Sorgun ve Leyla Şahin Usta, Meram’da seçim çalışmalarına katıldı. Ak Parti Meram İlçe Başkanı İbrahim Özen ve Meram Belediye Başkan Vekili Halit Karakurt’un da katıldığı çalışmaların gündüz bölümünde Meram Sanayi, Havzan Caddesi, Havzan Mahallesi, Mahmuriye ve Şeyh Sadrettin Mahallesi’nin bulunduğu bölgede bulunan esnaflar ziyaret edildi.

Havzan Mahallesinde esnafları ziyaret eden Ak Parti Milletvekili Adayı Muhammed Uğur Kaleli, burada esnaflardan destek istedi. Küçük esnafın destekçisi olduklarını belirten Ak Parti Konya Milletvekili Adayı Kaleli, “Ak Parti olarak gerçekçi yaklaşımlarla özellikle küçük esnafımızın daima yanında olduk. Seçim beyannamemizde de KOBİ’ler için özel projelerimizi de beyan ettik. Ülkemizin ekonomik istikrarının korunması için, Ak Parti İktidarının önemi daha çok görülüyor” dedi.

Meram Sanayii esnafını ziyaret eden Ak Parti Konya Milletvekili Adayı Ahmet Sorgun da, “Ak Parti olarak sanayicilerimizi çok önemsiyoruz.  Sanayilerimiz çalışırsa bu ülke kazanır toplumun refahı artar. Ak Parti olarak sanayicilerimize finansman desteği sağlayarak onların azim ve gayretlerini destekleyeceğiz. Meram sanayi esnafımızın bize gösterdiği ilgi için teşekkür ederiz” dedi.

Diğer taraftan Ak Parti Konya Milletvekili Adayı Leyla Şahin Usta da İlçe Kadın Kollarıyla Beraber

Mahmuriye ve Şeyh Sadrettin Mahallesinde esnaf ve ev ziyaretlerine katıldı. Burada bayanlara karanfil dağıtan ve desteklerini isteyen Ak Parti Konya Milletvekili Adayı Usta, “Ak Parti olarak kadınlarımızın yanındayız. Seçim beyannamemiz de de cefakâr kadınlarımız için özel projeler yer aldı. Meram’lı bayanlara bizlere gösterdiği ilgi için teşekkür ederim” dedi.

Ak Parti Meram İlçe Başkanı İbrahim Özen de, “Seçim çalışmalarımız durmaksızın devam ediyor. Hedefimiz tüm Meram’lılara ulaşmak. Milletvekili adaylarımız ile birlikte esnaflarımızı dinliyor, mahalle toplantılarında halkımızın isteklerini alıyoruz. Ak Parti ile birlikte ülkemize yapılan yatırımlar ve önümüze koyduğumuz 2023 hedefleri Türkiye’nin gelişmiş ülkeler statüsüne ulaşması refah ve istikrarımız için çok önemli. Meram halkımızın bizlere verdiği destekle Başbakanımız ve Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu’nun önderliğinde yürüdüğümüz bu yolda bizleri başarıya ulaştıracağına inancımız tamdır” ifadesini kullandı.